SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
 • Messenger
 • Messenger

Izjemna priložnost nakupa večjih stanovanj v Eko srebrni hiši

Oglasno sporočilo

Eko srebrna hiša stoji ob Dunajski cesti v Ljubljani in velja za edinstven večstanovanjski pasivni objekt v Sloveniji z najsodobnejšo tehnologijo in minimalnim vplivom na okolje. Za svoje delovanje porabi minimalno količino energije, dosega energijski razred A1 in nove standarde energijske učinkovitosti. Več o stanovanjih: www.ekosrebrnahisa.si

Eko srebrna hiša

V Eko srebrni hiši imamo samo še nekaj večjih stanovanj različnih velikosti in tipologij, prav vsa pa imajo balkonske lože ali terase. Svetla in zračna stanovanja, opremljena z vrhunsko tehnologijo, so s svojo funkcionalno zasnovo prilagojena raznovrstnim bivalnim željam stanovalcev in njihovemu življenjskemu slogu.

Eko srebrna hiša

Eko srebrna hiša

Eko srebrna hiša

Inteligentni kontrolni center vsakemu stanovanju omogoča samodejno krmiljenje naprav in sistemov ter enostavno upravljanje in ekonomično rabo energije ob zagotavljanju udobja na najvišji ravni.

Eko srebrna hiša Eko srebrna hiša

Eko srebrna hiša porablja za svoje delovanje minimalno količino energije in hkrati izkorišča lastne obnovljive vire energije − s sončno elektrarno in zalogovniki za zajem deževnice na strehi.

Eko srebrna hiša

Eko srebrna hiša Eko srebrna hiša

Sodobni življenjski utrip v tehnološko dovršenih štiri in petsobnih stanovanjih v Ljubljani ob Dunajski cesti ponuja panoramski razgled na okoliške Alpe ter Ljubljanski grad.

Eko srebrna hiša

Eko srebrna hiša

Eko srebrna hiša zagotavlja visoko udobje bivanja v premišljeno energetsko ozaveščeni razporeditvi prostorov.

Eko srebrna hiša

Nakup poslovnega prostora in stanovanja je prava odločitev. Številne poslovne in zasebne dejavnosti v bližini ponujajo vsakodnevne poslovne priložnosti za zaslužek.

Eko srebrna hiša

Poslovni prostor št. 1 (191 m2) je v pritličju in mezaninu Eko srebrne hiše ob Dunajski cesti. Najbolj razveseljuje podatek, da je fasada na Dunajsko cesto v celoti zastekljena in da je prostor izdelan do tretje faze gradnje in ima gradbeno dovoljenje z vsemi priključki. Nov lastnik ga lahko uredi po svoji želji tako, da finalne sloje izbere glede na dejavnost, ki si jo želi izvajati, in pridobi dovoljenje za to dejavnost. Enako velja tudi za Poslovni prostor št. 2 (73 m2).

Eko srebrna hiša Prednosti Eko srebrne hiše:

 • energetska izkaznica A1 (8k Wh/m2 letno)
 • energijska učinkovitost
 • tehnološke inovacije
 • novi standardi bivanja
 • bližina središča mesta
 • razkošje in udobje bivanja
 • zdravo bivanje in vrhunsko udobje
 • polnilna postaja za električna vozila
 • nizki stroški ogrevanja
 • videonadzor
 • nadstandardni in svetli prostori
 • trdna in stabilna naložba

Eko srebrna hiša predstavlja pogled v prihodnost, saj je bivanje v pasivnih bivanjskih enotah trend, ki je v Evropi že uveljavljen sodobni bivanjski standard.

Info/prodaja: 040 666 633

prodaja@akropola.si., 041 686 965

www.ekosrebrnahisa.si

Vabljeni v našo prodajno pisarno za Bežigradom v Ljubljani, Dunajska cesta 144.

EKO SREBRNA HIŠA d.o.o. prodaja lastno nepremičnino.

Investitor in lastnik EKO SREBRNA HIŠA d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe cenika kadarkoli v času prodaje nepremičnine Eko srebrna hiša.

Naročnik oglasnega sporočila je Eko srebrna hiša d.o.o.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin