SiolNET. Posel danes Novice
0,16

termometer

  • Messenger
  • Messenger

DUTB išče novega izvršnega direktorja

0,16

termometer

DUTB
V DUTB z razpisom iščejo enega od treh izvršnih direktorjev družbe. Foto: STA

V DUTB so objavili razpis za enega od treh izvršnih direktorjev družbe, saj je konec septembra s tega položaja odstopil Bojan Gantar. Zainteresirani naj prijave z dokazili in obveznimi prilogami pošljejo do 26. novembra, izvršnega direktorja bodo izbrali neizvršni direktorji DUTB, izhaja iz razpisa, ki je bil danes objavljen v Financah.

Bojan Gantar je funkcijo izvršnega direktorja DUTB prevzel 27. maja 2019. V svoji več kot 20-letni karieri je zasedal različne vodstvene položaje ter delal v družbah Hidria Rotomatika in znotraj skupine Hidria ter v Trimu. Pred nastopom funkcije izvršnega direktorja DUTB je bil generalni direktor družbe Alpina, poroča STA.

V DUTB je zasedal mesto enega od treh izvršnih direktorjev. Glavni izvršni direktor DUTB je Matej Pirc, izvršni direktor je še Andraž Grum. Upravni odbor poleg izvršnih direktorjev sestavljajo štirje neizvršni direktorji. Glavni neizvršni direktor DUTB je od začetka junija prvi mož Pošte Slovenija Boris Novak, mesta neizvršnih direktorjev DUTB pa zasedajo še Marko Tišma, Aleksander Lozej in Alenka Urnaut Ropoša.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin