SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Diši po morju: zadnji klic za stanovanja v Koprskih vratih

Koper DUTB
Oglasno sporočilo

Se spogledujete z idejo o nakupu stanovanja za bivanjske ali počitniške namene v bližini obale in mestnega centra? Potem je zdaj pravi čas za akcijo. Po uspešni prvi in drugi fazi prodaje stanovanj v Koprskih vratih namreč Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) nadaljuje s prodajo zadnjih 30 stanovanjskih enot s parkirnimi mesti in shrambami.

Če se želite potegovati za katero od zadnjih stanovanj v Koprskih vratih, čim prej pripravite svojo ponudbo. Prodaja stanovanj namreč poteka od 2. decembra 2019 dalje z zbiranjem zavezujočih ponudb, in sicer po sistemu: kdor prvi ponudi – prvi kupi.

V postopku prodaje zadnjih 30 stanovanj je glavno merilo izbora prva oddana popolna ponudba najmanj v višini izklicne cene. Če bo DUTB v istem dnevu prejela več ponudb za isto stanovanje, se proda kupcu z najvišjo popolno ponudbo. In kako pripravite popolno ponudbo? Poskrbite, da bo vsebovala tri dokumente: izpolnjen Obrazec, potrdilo o Plačilu varščine in podpisan Popis lastnosti.

Več informacij o stanovanjskih enotah in postopku prodaje je na voljo na spletni strani www.koprskavrata.eu. Prijave za ogled stanovanj potekajo preko telefonske številke 080 73 15, preko elektronske pošte info@koprskavrata.eu oziroma preko koledarja na spletni strani www.koprskavrata.eu.

Koper DUTB

Še niste odločeni? V Koprskih vratih res diši po morju. Nahajajo se v bližini koprske obale, mestnega centra in avtocestne povezave. V bližini se nahajajo otroški vrtec, šola, banke in trgovine.

Korpska DUTB Skupno 164 privlačnih, moderno zasnovanih stanovanj zagotavlja udobno in prijetno bivanje za vse generacije. Raznolike tlorisne rešitve stanovanjskih enot v šestih etažah obsegajo površino od 38 do 154 m2. Stanovanja so osvežena in vseljiva takoj po nakupu.

 


Naročnik oglasnega sporočila je DUTB.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin