SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Diši po morju: zadnji klic za stanovanja v Koprskih vratih

Koper DUTB
Oglasno sporočilo

Se spogledujete z idejo o nakupu stanovanja za bivanjske ali počitniške namene v bližini obale in mestnega centra? Potem je zdaj pravi čas za akcijo. Po uspešni prvi in drugi fazi prodaje stanovanj v Koprskih vratih namreč Družba za upravljanje terjatev bank (DUTB) nadaljuje s prodajo zadnjih 30 stanovanjskih enot s parkirnimi mesti in shrambami.

Če se želite potegovati za katero od zadnjih stanovanj v Koprskih vratih, čim prej pripravite svojo ponudbo. Prodaja stanovanj namreč poteka od 2. decembra 2019 dalje z zbiranjem zavezujočih ponudb, in sicer po sistemu: kdor prvi ponudi – prvi kupi.

V postopku prodaje zadnjih 30 stanovanj je glavno merilo izbora prva oddana popolna ponudba najmanj v višini izklicne cene. Če bo DUTB v istem dnevu prejela več ponudb za isto stanovanje, se proda kupcu z najvišjo popolno ponudbo. In kako pripravite popolno ponudbo? Poskrbite, da bo vsebovala tri dokumente: izpolnjen Obrazec, potrdilo o Plačilu varščine in podpisan Popis lastnosti.

Več informacij o stanovanjskih enotah in postopku prodaje je na voljo na spletni strani www.koprskavrata.eu. Prijave za ogled stanovanj potekajo preko telefonske številke 080 73 15, preko elektronske pošte info@koprskavrata.eu oziroma preko koledarja na spletni strani www.koprskavrata.eu.

Koper DUTB

Še niste odločeni? V Koprskih vratih res diši po morju. Nahajajo se v bližini koprske obale, mestnega centra in avtocestne povezave. V bližini se nahajajo otroški vrtec, šola, banke in trgovine.

Korpska DUTB Skupno 164 privlačnih, moderno zasnovanih stanovanj zagotavlja udobno in prijetno bivanje za vse generacije. Raznolike tlorisne rešitve stanovanjskih enot v šestih etažah obsegajo površino od 38 do 154 m2. Stanovanja so osvežena in vseljiva takoj po nakupu.

 


Naročnik oglasnega sporočila je DUTB.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin