SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
 • Messenger
 • Messenger

BREZPLAČNA KNJIGA: Kako pametno investirati?

Oglasno sporočilo

V naravi vseh nas je, da se želimo spremeniti in napredovati. Ambicioznost in skrb o prihodnosti, so tisti, ki nas premaknejo, da naredimo naslednji korak v smeri novega znanja in novih izzivov.

Lyxor

Ravno zato bo morda to gradivo nekim predstavljalo novo priložnost, da razširi svoje znanje, drugim pa predstavlja nova vrata, preko katerih lahko naredijo korak k spletnemu trgovanju na svetovnem trgu.

Morda se Vam bo zdelo zapleteno, vendar vam ni treba biti finančni strokovnjak za trgovanje na svetovnem trgu. Milijoni ljudi, kot ste vi, že trgujejo tam, vsak dan. Potrebujete samo internetno povezavo in mobilni telefon ali prenosni računalnik.

Novice iz sveta, katere berete vsak dan, in konflikt med ponudbo in povpraševanjem vplivajo na gibanje cen na svetovnem trgu. Ali ste vedeli, da skoraj vsaka izjava Trampa vpliva na ceno dolarja? Ali pa teroristični napadi vplivajo na svetovno ceno nafte in zlata? Ali veste, kako se obnašajo cene delnic Apple-a pred in po uvedbi novega iPhone-a? Vse te novice zaporedno ustvarjajo nove priložnosti za trgovanje.

Lahko trgujete na svetovnem trgu:

 • Delnice največjih svetovnih podjetij: Google, Apple, Facebook, Microsoft ...
 • Kriptovalute: Bitcoin, Ethereum, Litecoin ...
 • Blago: zlato, olje, srebro, pšenica, baker, kava ...
 • Najbolj priljubljeni valutni pari: EUR / USD, GBP / USD ...
 • Svetovni indeksi: S & P 500, FTSE 100 ...

Lyxor  

Na kar je treba opozoriti, kot glavno prednost spletnega trgovanja v zvezi s tradicionalnim trgovanjem je, da na svetovnem trgu trgujete s Pogodbami za razliko (imenovano CFD-ji), oziroma ne posedujete fizičnih izdelkov, s katerimi trgujete, temveč vam omogoča, da "vstopite" v trgovanje, kadar cena raste ali pada.

S strokovno podporo in brezplačno knjigo "Kako pametno investirati", ki je pripravila za vse bralce borznoposredniška hiša Fortrade, kjer se lahko brez kakršnega koli tveganja in denarja hitro naučite osnov spletnega trgovanja. Na 23 straneh, ilustriranih in prilagojenih za vse ravni znanja, boste izvedeli:

 • Kateri koraki so potrebni pred začetkom trgovanja
 • Kako trgovati - Kako vstopiti v nakupovalno in / ali prodajno pozicijo
 • Kako določiti želeni potencialni dobiček
 • Kako se zaščititi pred neželenimi izgubami
 • 7 pravil uspešnega trgovanja

Brezplačno knjigo borznoposredniške hiše Fortrade, si lahko brezplačno prenesete na povezavi tukaj.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Pogodbe o razliki v ceni (CFD) predstavljajo proizvode, ki temeljijo na finančnem vzvodu in imajo visoko raven tveganja za Vaš kapital, ker lahko cene hitro postanejo neugdne za Vas. Svoja sredstva lahko izgubite, vendar ne več kot je bila višina vašega depozita. Ti proizvodi morda ne bodo primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. To gradivo ni ne ponudba, ne povpraševanje in ne transakcija glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejme nobene odgovornosti za kakršnokoli uporabo teh komentarjev, pa tudi ne za posledice, ki lahko iz tega izvirajo. Ni nikakršnega zagotovila in ne garancije glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Posledično, vsaka oseba, ki ravna po njih, to dela popolnoma na lastno tveganje.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin