SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
 • Messenger
 • Messenger

BREZPLAČNA KNJIGA: Kako pametno investirati?

Oglasno sporočilo

V naravi vseh nas je, da se želimo spremeniti in napredovati. Ambicioznost in skrb za prihodnost nas premakneta, da naredimo korak v smeri novega znanja in novih izzivov.

Fortrade

Ravno zato bo morda to gradivo za določene ljudi predstavljalo novo priložnost, da razširijo svoje znanje, drugim pa predstavlja nova vrata, skozi katera lahko naredijo korak k spletnemu trgovanju na svetovnem trgu.

Morda se vam bo zdelo zapleteno, vendar vam ni treba biti finančni strokovnjak za trgovanje na svetovnem trgu. Milijoni ljudi, kot ste vi, tam že trgujejo vsak dan. Potrebujete samo internetno povezavo in mobilni telefon ali prenosni računalnik.

Novice iz sveta, ki jih berete vsak dan, ter razmerje med ponudbo in povpraševanjem vplivajo na gibanje cen na svetovnem trgu. Ali ste vedeli, da skoraj vsaka Trumpova izjava vpliva na ceno dolarja? Ali da teroristični napadi vplivajo na svetovno ceno nafte in zlata? Ali veste, kako se obnašajo cene delnic Appla pred predstavitvijo novega iPhona in po njej? Vse te novice zaporedno ustvarjajo nove priložnosti za trgovanje.

Na svetovnem trgu lahko trgujete:

 • z delnicami največjih svetovnih podjetij: Google, Apple, Facebook, Microsoft ...,
 • kriptovalutami: bitcoin, ethereum, litecoin ...,
 • blagom: zlato, olje, srebro, pšenica, baker, kava ...,
 • najbolj priljubljenimi valutnimi pari: EUR/USD, GBP/USD ...

Svetovni indeksi: S & P 500, FTSE 100 ...

Fortrade

Glavna prednost spletnega trgovanja v primerjavi s tradicionalnim trgovanjem je, da na svetovnem trgu trgujete s Pogodbami za razliko (t. i. CFD) oziroma ne posedujete fizičnih izdelkov, s katerimi trgujete, temveč vam omogoča, da vstopite v trgovanje, kadar cena raste ali pada.

S strokovno podporo in brezplačno knjigo Kako pametno investirati, ki jo je za vse bralce pripravila borznoposredniška hiša Fortrade, se lahko brez kakršnegakoli tveganja in denarja hitro naučite osnov spletnega trgovanja. Na 23 straneh, ilustriranih in prilagojenih za vse ravni znanja, boste izvedeli:

 • kateri koraki so potrebni pred začetkom trgovanja,
 • kako trgovati - kako vstopiti v nakupovalno in/ali prodajno pozicijo,
 • kako določiti želeni potencialni dobiček,
 • kako se zaščititi pred neželenimi izgubami,
 • sedem pravil uspešnega trgovanja.

Brezplačno knjigo borznoposredniške hiše Fortrade si lahko brezplačno prenesete na povezavi tukaj.

Fortrade Ltd v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Pogodbe o razliki v ceni (CFD) predstavljajo proizvode, ki temeljijo na finančnem vzvodu in imajo visoko raven tveganja za vaš kapital, ker lahko cene hitro postanejo neugodne za vas. Svoja sredstva lahko izgubite, vendar ne več, kot je bila višina vašega depozita. Ti proizvodi morda ne bodo primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. To gradivo ni ne ponudba, ne povpraševanje in ne transakcija glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejme nobene odgovornosti za kakršnokoli uporabo teh komentarjev, niti za posledice, ki lahko iz tega izvirajo. Ni nikakršnega zagotovila glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Posledično vsaka oseba, ki ravna po njih, to dela popolnoma na lastno tveganje.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin