SiolNET. Posel danes Kariera in izobrazevanje
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Božičnica, nadpovprečen regres in nagrade za najboljše. Postanite Petrolov prodajalec!

Oglasno sporočilo

Dobrodošli vsi, ki od službe pričakujete več, pravijo v največji slovenski energetski družbi. Pridružite se tesno povezanim ekipam na bencinskih servisih Petrol po vsej Sloveniji.

Petrol_Na_poti_2022-3_zaposlitev_1940x1092px_V2 | Foto:

Prva jutranja kava? Zmanjkalo bencina? Rešitev je na poti! Že več kot 75 let jo Slovenci poiščemo na najbližjem bencinskem servisu Petrol. Prijazno in strokovno osebje tu poskrbi za vse želje kupcev in zagotavlja kar najboljšo uporabniško izkušnjo. Podajte se v dinamično delovno okolje ter postanite del izjemne Petrolove ekipe tudi vi, vabijo v podjetju.

Preklopite na kariero na Petrolu in postanite Petrolov prodajalec! Prijavite se na www.petrol.si/kariera.

 Petrolova obljuba zaposlenim

Petrol je družini in starejšim prijazno podjetje, ki zagotavlja stalnost zaposlitve v vašem lokalnem okolju – za nedoločen čas, s prilagodljivim delovnikom. Čakajo vas nadpovprečen regres (nazadnje 1.600 evrov), božičnica (nazadnje 1.400 evrov bruto) in nagrade za uspešno delo (do ene bruto plače letno).

Svojim zaposlenim za uspešno delo vračajo zvestobo. Zaposlenim omogočajo različne oblike pridobivanja strokovnega znanja in delovnih izkušenj, aktivno pa skrbijo tudi za odlično energijo na delovnem mestu ter usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja. Piko na i dodaja uporaba počitniških enot v najlepših kotičkih Slovenije in na hrvaški obali za vaš zaslužen dopust.

kariera_02 | Foto:

Odlični sodelavci in skrb za okolje, v katerem živimo

Zaposleni so v zadnji interni raziskavi povedali, da na Petrolu radi delajo zaradi odličnih sodelavcev, pozitivne energije, ekipnega dela in dela z ljudmi. "Petrol mi predstavlja veliko družino srčnih ljudi, ki svoje delo z veseljem opravljajo, si med seboj pomagajo in vsak dan zagotavljajo kar se da najboljše storitve," tako pravi Petrolova sodelavka iz podpore strankam. Z dobrodelnimi in prostovoljnimi akcijami v Petrolu vračajo tudi družbi in okolju, v katerem živimo.

Kako je videti življenje na Petrolu, si preberite tule.

Naročnik oglasnega sporočila je PETROL, D. D., LJUBLJANA.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin