Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 4. 2018,
0.05

Osveženo pred

6 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,18

1

Natisni članek

Vanesa Mesarec The Biggest Loser Slovenija Planet TV

Sreda, 18. 4. 2018, 0.05

6 let

The Biggest Loser Slovenija

Bi jo prepoznali danes, lažjo za 28 kg? #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,18

1

Tekmovalka prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija Vanesa Mesarec je resnično spremenila svoje navade in s tem tudi svoje življenje. Tudi po finalni oddaji nadaljuje svojo pot do vitkejšega stasa in danes tehta 85 kilogramov.

Razlika med staro in novo Vaneso je očitna. | Foto: Razlika med staro in novo Vaneso je očitna.

Vaneso Mesarec so gledalci prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija spoznali, ko je imela skoraj 113 kilogramov. Ker s svojim videzom in posledično tudi življenjem ni bila zadovoljna, se je odločila korenito spremeniti svoje navade in se znebiti odvečnih kilogramov.

Na začetku šova se je tehtnica ustavila na 112,8 kilograma, ob odhodu iz hiše The Biggest Loser Slovenija pa je Neska tehtala dobrih sto kilogramov. Do finala je hotela priti pod 90 kilogramov, kar ji je vsekakor uspelo, saj je v finalni oddaji tehtnica pokazala 86,8 kilograma. 

Vanesa Mesarec | Foto:

Z Mojco sta postali tesni prijateljici

Rezultat je odličen, a Neska se še naprej redno giba in zdravo prehranjuje, pred očmi ima le svoj dolgoročni cilj: doseči 70 kilogramov. Pri tem jo poleg družine motivirata tudi dolgoletna prijateljica Sara in nekdanja sotekmovalka Mojca, s katero sta prav tako postali dobri prijateljici.

Vanesa je Mojco spremljala tudi na avdiciji za Novo zvezdo Slovenije, kjer Mojca sicer ni prepričala stroge žirije, vendar sta Nuška Drašček in Tomaž Mihelič v njej vseeno prepoznala talent in ji svetovala, naj v svoje petje vloži še več dela in vaj.

"To sta poleg družine meni najpomembnejši osebi, Mojčika in Sara," pravi Vanesa. | Foto: "To sta poleg družine meni najpomembnejši osebi, Mojčika in Sara," pravi Vanesa.

Tako Vanesa kot Mojca sta že dokazali, da znata stisniti zobe in vztrajati, zato verjamemo, da bosta tudi v prihodnje dosegali zastavljene cilje.

Oddaja The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka ob 21. uri.

Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite razpravi z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

 

Ne spreglejte