Avdicijski nastop Mojce v oddaji Nova Zvezda Slovenije #video

Mojca Fajs, ki jo mnogi poznajo kot tekmovalko šova The Biggest Loser Slovenija, se je odločila svoj pevski talent predstaviti tudi v oddaji Nova Zvezda Slovenije. Ji je uspelo prepričati žirijo?

Avdicijski nastop Mojce v oddaji Nova Zvezda Slovenije #video
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • WhatsApp
  • Messenger
  • Messenger

Mojca je tudi tokrat izbrala pesem, s katero je že navdušila sotekmovalce v šovu The Biggest Loser Slovenija, ko je zapela skupaj z Giannijem Rijavcem.  Njena tokratna izvedba pesmi Santa Maria Foxa ni pretirano navdušila, sta pa zato talent za petje v njej videla druga dva žiranta, Nuška Drašček in Tomaž Mihelič.

Rekla sta ji, da ji lahko uspe tudi kot pevki, da pa mora prej v svoje petje vložiti še ogromno dela in vaj. Mojci žirija tokrat ni podelila  vstopnice za veliki oder oddaje Nova zvezda Slovenije, je pa sama kljub temu odločena nadaljevati svojo pevsko pot.

Nastop Mojce Fajs in komentarje žirantov si lahko pogledate v spodnjem videu.

Oddaja Nova zvezda Slovenije je na sporedu v soboto ob 21. uri na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Zvezda magazin, kjer Jasna Kuljaj, Oriana Girotto in Kataya brez dlake na jeziku komentirajo nastope bodočih zvezd.

Novo zvezdo Slovenije lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #NovaZvezda.

 

Sorodne vsebine

Komentarji

1
  • stranca1 / 16.04.2018. ob 10:38

    Sposobna biti pevka ni enako kot shujšati za nekaj kilogramov. Drži se kmečkih opravil in ne sanjaj, da boš kdaj pevka. Biti poslušljiva pevka moraš biti tudi talentirana, kar pa ti na tvojo žalost nisi niti malo.

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano