V The Biggest Loser Slovenija že diši po ljubezni

Tekmovalci so se že vselili v hišo in začeli izgubljati kilograme. A kljub napornim treningom so se med tekmovalci že začeli dogajati prvi zaljubljeni pogledi. Bo kakšen izmed tekmovalcev v šovu našel ljubezen svojega življenja?

V The Biggest Loser Slovenija že diši po ljubezni

Verjetno je najbolj zanimiv del vsakega šova ravno tisti, ko se med tekmovalci spletejo ljubezenske vezi. In tudi The Biggest Loser Slovenija pri tem ni nobena izjema. Kljub temu, da so tekmovalci v hiši šele kratek čas, so se med njimi že začeli dogajati zaljubljeni pogledi. Eden izmed tekmovalcev je bil celo tako pogumen, da je tekmovalki svojo ljubezen izpovedal pred kamerami. In kako se je vse skupaj razpletlo? No, na razplet bo potrebno še nekoliko počakati. Napetost vse bolj narašča, prva oddaja bo na sporedu že 9. oktobra ob 21:10, ko se bo na Planet TV začel najtežji šov te jeseni.

Po vsej verjetnosti pa to ne bo edina ljubezenska zgodba, saj je do konca šova še kar nekaj tednov in lahko se nadejamo, da bo med tekmovalci preskočila še kakšna iskrica. Nekaj jih je pred vstopom v šov iskreno priznalo, da se želijo zaljubiti, med njimi so tudi takšni, ki še nikoli niso bili v resnem ljubezenskem razmerju. Bodo prav v šovu našli ljubezen svojega življenja? Nas morda čaka najtežji in obenem tudi najbolj zaljubljen šov te jeseni? 

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramupridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano