V The Biggest Loser Slovenija že diši po ljubezni

Tekmovalci so se že vselili v hišo in začeli izgubljati kilograme. A kljub napornim treningom so si tekmovalci že začeli izmenjevati prve zaljubljene poglede. Bo kakšen izmed tekmovalcev v šovu našel ljubezen svojega življenja?

V The Biggest Loser Slovenija že diši po ljubezni

Verjetno je najzanimivejši del vsakega šova ravno tisti, ko se med tekmovalci spletejo ljubezenske vezi. In tudi The Biggest Loser Slovenija pri tem ni nobena izjema. Čeprav so tekmovalci v hiši šele kratek čas, so si že začeli izmenjevati zaljubljene poglede. Eden izmed tekmovalcev je bil celo tako pogumen, da je tekmovalki svojo ljubezen izpovedal pred kamerami. In kako se je vse skupaj razpletlo? No, na razplet bo treba še nekoliko počakati. Napetost vse bolj narašča, prva oddaja bo na sporedu že 9. oktobra ob 21.10, ko se bo na Planet TV začel najtežji šov te jeseni.

Po vsej verjetnosti pa to ne bo edina ljubezenska zgodba, saj je do konca šova še kar nekaj tednov. Pričakujemo lahko, da bo med tekmovalci preskočila še kakšna iskrica. Nekaj jih je pred vstopom v šov iskreno priznalo, da se želijo zaljubiti, med njimi so tudi takšni, ki še nikoli niso bili v resnem ljubezenskem razmerju. Bodo prav v šovu našli ljubezen svojega življenja? Nas morda čaka najtežji in obenem tudi najbolj zaljubljen šov te jeseni? 

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramupridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano