SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
1,43

termometer

  • Messenger
  • Messenger

The Biggest Loser Slovenija se vrača!

1,43

termometer

The Biggest Loser Slovenija
Foto: Ana Kovač

Da novoletne zaobljube tokrat ne bodo ostale le želje, bo v prihodnjem letu na Planet TV poskrbel The Biggest Loser Slovenija. Prijave za novo sezono najtežje preizkušnje življenja so že odprte!

Prva in druga sezona The Biggest Loser Slovenija na Planetu sta osupnili z neverjetnimi preobrazbami tekmovalcev, ki so dokazali, da je s trdim delom, trdno voljo in dobro ekipo strokovnjakov vse mogoče. Zdaj prihaja novo leto in znova ponujamo možnost, da odvečnim kilogramov napoveste boj in enkrat za vselej spremenite svoje navade!

V drugi sezoni The Biggest Loser Slovenija je slavila Klara. V drugi sezoni The Biggest Loser Slovenija je slavila Klara.

V prvi sezoni The Biggest Loser Slovenija je slavil Bojan Papež, ki si je z največjo izgubo priboril najslajšo zmago. Bojan je ob prihodu v šov tehtal 176,6 kilogramov, v finalni oddaji pa se je tehtnica ustavila na 102,2 kilograma, kar pomeni, da je Bojan v The Biggest Loser Slovenija stopil kar 74,4 kilogramov.

V drugi sezoni smo slavili zmagovalko Klaro Hrovat Vidmar, ki je v šovu shujšala za 42,7 kilograma in je na finalni oddaji tehtala le še 72,9 kilograma. Domov je odnesla nagrado v vrednosti tisoč evrov za vsak izgubljen kilogram v šovu.

V prvi sezoni The Biggest Loser Slovenija je za največjo izgubo poskrbel Bojan. V prvi sezoni The Biggest Loser Slovenija je za največjo izgubo poskrbel Bojan.

Zdaj se lahko posamezniki, ki si resnično želite napovedati boj odvečnim kilogramov, znova prijavite na šov, ki lahko spremeni vaše življenje. Pot ni lahka, a kot dokazujejo tekmovalci prve in druge sezone, je vse mogoče in trud je na koncu poplačan. Izpolnite obrazec za prijavo!

The Biggest Loser Slovenija Planet TV Prijavite se v novo sezono The Biggest Loser Slovenija!
Šov lahko podprete tudi na Facebook strani in se pridružite debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 221
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin