SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
1,20

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Poglejte si, kaj je v restavraciji naročil Aleksandar #video

1,20

termometer

aleksandar
Foto: Planet TV

Tekmovalce šova The Biggest Loser Slovenija je tokrat čakala zanimiva preizkušnja, na kateri se je pokazalo, kako trdna je njihova volja in kako dobro poznajo pravila zdravega prehranjevanja. So se vsi držali pravil? Je morda kdo pretiraval?

Tokrat so tekmovalci odšli v restavracijo, kjer so lahko naročili vse, kar jim je srce poželelo. Omejitev ni bilo, izbrali so lahko čisto vse, kar je bilo na jedilniku, od palačink s čokoladnim namazom do alkohola.

"Kdo ve, kaj je tukaj trik," je ob prihodu v restavracijo dejal Boštjan, ki se mu je zdelo kar nekoliko neverjetno, da lahko naročijo prav vse, kar vidijo njihove oči.

"Trik je v tem, da ne ješ," je razmišljala Mojca, ki je bila pri naročilu zelo previdna. Izbrala je zgolj solato, saj je vedela, da bo kasneje treba vse presežne kalorije pokuriti v telovadnici, kar nikoli ni lahka naloga.

[video: 66189 / ]

Aleksandar ni razmišljal o kalorijah

A vsi niso razmišljali kot Mojca, še posebej ne Aleksandar, ki je obisk v restavraciji izkoristil za to, da si je privoščil tisto, o čemer je že dolgo sanjal. "Verjetno bo kakšen trik, da bomo naročili nekaj, kar nam je všeč, dobili pa nekaj povsem zdravega," je sprva mislil in nato pogumno naročil: "Jaz bom T-bone stake in zraven rezance s tartufi." In na mizo je dobil točno tisto, kar je naročil. Kje se je torej skrival trik?

Za mizo, kjer so sedeli Aleš, Aleksandar, Iztok in Bojan, je bilo verjetno najzanimiveje. Fantje se niso kaj dosti ozirali na pravila zdravega prehranjevanja, drzen je bil tudi Iztok. Le kaj si je privoščil in kako so njegovo odločitev komentirali preostali tekmovalci? Je med Mojco in Aleksandrom počilo že med kosilom in kaj pri Aleksandrovem obnašanju je Mojco tako zelo zmotilo?

Kaj nekaj so naročili preostali in kakšno pijačo so si izbrali v restavraciji, kjer omejitev ni bilo? 

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin