Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 11. 2017,
22.22

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75

Natisni članek

Planet TV The Biggest Loser Slovenija

Četrtek, 9. 11. 2017, 22.22

6 let, 5 mesecev

Modri suvereni na vojaškem poligonu, rdeči žrtve poškodb #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75
tbls | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

V tem tednu je v šovu The Biggest Loser Slovenija vojaški teden in v tem slogu je tudi tedenski izziv. Tekmovalci so se morali spopasti z vojaškim poligonom, modri so brez večjih težav opravili z izzivom, rdečim pa so jo zagodli številne poškodbe in uporniški Henrik.

V tem tednu je v hiši The Biggest Loser Slovenija vojaški teden in prav takšen je bil tudi izziv. Tekmovalci so bili soočeni s težkim vojaškim poligonom, še pred samim začetkom izziva pa se je pri rdečih Henrik odločil, da izziva preprosto ne bo opravil. "Jaz znam oceniti svoje sposobnosti in meni zdravje pomeni več kot pa nagrada," je dejal Henrik, ki se ni pustil prepričati o nasprotnem.

Vojaški poligon je bil precej zahteven, a modri so še enkrat več dokazali, da so kos prav vsemu, in tako opravili z odliko. Najbolje je šlo na izzivu Bojanu, ki je sicer na začetku poligona izgubil čevlje, a ga to ni ustavilo, da ne bi v najhitrejšem času opravil z vsemi ovirami in se na koncu veselil še posebej velikodušne nagrade. Za nagrado ga bo v hiši The Biggest Loser Slovenija obiskala njegova družina, ki je ni videl že pet tednov.

Maja, Robi in Kristjan so se poškodovali

Pri rdečih je bila zgodba precej drugačna. Vanesa in Aleš se izziva nista udeležila zaradi zdravstvenih težav in ker na izzivu ni sodeloval niti Henrik, je morala rdeča ekipa na poligon večkrat. Utrujenost in zahteven poligon sta terjala svoje. Maja je na izzivu padla pri spustu po vrvi in si zvila gleženj, Kristjan si je poškodoval koleno, Robi pa je dobil poškodbe noge in reber. A ker se je Robi na poligon podal največkrat, si je za vso požrtvovalnost prislužil obisk družine.

Zmaga je znova odšla v roke modri ekipi, ta je za nagrado odšla v mesto, kjer so se zabavali na večeru karaok in pokazali ves svoj pevski talent.

The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka ob 21.10, sledi pa še komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Ne spreglejte