SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
0,40

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Komu bo zmago prinesel prvi posamični in blatni izziv? #video

0,40

termometer

<iframe allowfullscreen="" class="player-embed" frameborder="0" height="420" src="https://video.siol.net/embed/ftFehsm7bH" width="100%"></iframe>

Blatni izziv bo prinesel novega zmagovalca na izzivu, ki bo tokrat po razpadu skupin posameznik. Težkemu izzivu bo sledil nadvse pester in sproščujoč dan. Tekmovalce bodo presenetili Čuki, vožnja z limuzino in osebna presenečenja za nekatere posameznike, kjer ne bo manjkalo niti solz.

Četrtek je dan za izziv v naravi. Tekmovalci bodo morali premagati številne ovire na visokointenzivnem poligonu: ožine v jarku, preskakovanje gum, hoja po brvi na višini, plazenje pod mrežo po blatu. Za dodatek bodo morali fantje nositi desetkilogramsko vrečo, dekleta pa sedemkilogramsko. Tekmovalci se bodo borili po najboljših močeh, edina, ki bo šov izpustila, pa bo Marta. Zakaj, preverite v prispevku ...

The Biggest Loser Slovenija

Za popestritev v hiši bo poskrbela glasbena skupina Čuki, ki bo takole presenetila tekmovalce:

Sledilo bo več posamičnih presenečenj, ki bodo potočili tudi solze sreče ...

The Biggest Loser Slovenija

Kdo vse bo ganjen, kdo bo ostal odprtih ust, kdo bo plesal, kdo pel in kdo se bo peljal z limuzino, preverite že v nocojšnji oddaji The Biggest Loser Slovenija na Planet TV.

Oddaja The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka ob 21. uri.

Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite razpravi z uporabo ključne besede #BiggestLoser.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 22
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin