Iztok: Žena mi je rekla, da bom invalid #video

Iztok je v šovu The Biggest Loser Slovenija izgubil neverjetnih 44,1 kilograma. Ob vstopu v finale je tehtal le še 94,7 kilograma. Niti malo mu ni žal, da se je prijavil v šov, saj je danes njegovo življenje povsem drugačno.

Iztok: Žena mi je rekla, da bom invalid #video
Foto: Planet TV

"Ko sem vstopil v ta šov, sem bil resnično zelo zaposlen človek. Delal sem vse dneve in živel samo za službo, drugega v mojem življenju ni bilo. Zelo malo sem razmišljal o sebi in nič nisem naredil zase," po 14 tednih šova razmišlja Iztok, ki se nikoli več ne želi tako zelo zapustiti.

Domači so ga spodbujali, da bo treba nekaj storiti in da tako preprosto ne gre več, saj so mu odvečni kilogrami že močno ogrožali zdravje. "Žena mi je dejala, da ni prav nič od mene. Vprašala me je, kaj naj z menoj, če bom invalid. To mi je dalo misliti in takrat sem se odločil za veliko spremembo," je povedal Iztok.

[video: 67485 / ]

Danes je zgodba povsem drugačna. Iztok je v fantastični formi, v takšni, kot verjetno ni bil še nikoli v svojem življenju. Zdaj že komaj čaka, da bo lahko začel tudi planinariti, saj tega do zdaj ni mogel početi, ker so ga ovirali odvečni kilogrami.

Ne zamudite velikega finala šova The Biggest Loser Slovenija, ki bo na sporedu v petek ob 20. uri na Planet TV.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano