SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
4,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Indira zmagovito na tehtanju, Robi in Vanesa odhajata domov #video

4,08

termometer

tbls
Foto: Planet TV

Modri so bili v tem tednu izjemno suvereni, to pa se je pokazalo tudi na tehtanju, kjer je bila tokrat najboljša Inidra, ki se ji je nova dieta očitno obrestovala. Iz šova pa tokrat odhajata kar dva tekmovalca, posloviti sta se morala Robi in Vanesa.

V tem tednu sta se v šovu The Biggest Loser Slovenija naredili dve "fronti", na eni strani so bili tisti, ki so sledili prehranskim nasvetom dietetičarke Katje, na drugi strani pa tisti, ki so se odločili za bolj proteinski jedilnik. Med zadnjimi je bila tudi Indira, ki je ta teden upoštevala prehranske nasvete Kristjana. Ta je pod svoje okrilje vzel dekleta iz modre skupine, najbolje pa se je novi način prehranjevanja obrestoval Indiri, ki je izgubila kar 4,21 odstotka svoje teže.

Aleš mož odločitve

Na tehtanju je bila znova boljša modra ekipa, ki je v tem tednu zmagala čisto povsod. Povsem drugačno je vzdušje pri rdečih, kjer skoraj vse člane pestijo poškodbe. Na izzivu so se poškodovali kar trije: Robi, Maja in Kristjan, Vanesa se v tem tednu bori z angino, Henrik pa preprosto igra po svoje in se tako ni udeležil izziva, saj je ocenil, da je zanj preveč tvegan.

[video: 66122 / ]

Rdečim tokrat na tehtanju ni šlo najbolje, najslabše pa so jo odnesli Vanesa, Maja in Robi. Vanesa je shujšala 2,5 odstotka telesne teže, Maja 1,76 in Robi 1,97. Po prvem glasovanju je bilo izenačenje, saj so Kristjan, Henrik in Aleš glasovali vsak za svojega tekmovalca. Na koncu je teža odločitve padla na Aleša, ki je bil ta teden najboljši na tehtanju v rdeči skupini. Aleš se je odločil, da si želi v skupini obdržati Majo, zato Vanesi in Robiju ni preostalo drugega, kot da se poslovita od šova.

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

 

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • Bebo2 / 11.11.2017. ob 02:02 +1 0

    Ne vem kaj Indira dela v tem šovu, saj sploh ni debela.

    +1 0
delitve: 186
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin