Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
11. 1. 2018,
13.01

Osveženo pred

6 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,80

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija Planet TV

Četrtek, 11. 1. 2018, 13.01

6 let, 3 mesece

Bojan že natančno ve, kam bi vložil denar, če bi zmagal

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,80
tbls | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Bojan, ki je že vse od začetka šova The Biggest Loser Slovenija veljal za velikega favorita za zmago, že razmišlja, kam bi vložil 50 tisoč, kolikor jih lahko osvoji v finalu. 

Tekmovalcem misli že bežijo k finalni oddaji in nagradi 50 tisoč evrov, ki jo bo dobil zmagovalec. Bojan seveda upa na zmago, že zdaj pa ve, kam bi vložil dobljeno denarno nagrado.

"Denarno nagrado bi vložil v svojo Turistično kmetijo Papež, del denarja pa bi porabil tudi za promocijo našega vina Papež," nam je odkrito priznal Bojan Papež in dodal, da si nagrado zaslužijo tudi njegovi domači, ki so ves ta čas, ko je bil v šovu, skrbeli, da na kmetiji vse poteka v najlepšem redu. "Odpeljal jih bom nekam v tople kraje, no, to bom storil, tudi če ne zmagam."

Zmagovalcu prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija bo omogočena tudi lepotna operacija v Kliniki Božikov, Bojan pa za zdaj še ne razmišlja o tem, kaj bi na svojem telesu bi popravil. "V bistvu mi trebuh niti ne visi tako zelo. Mislil sem, da mi bo bolj, mislim, da z malo vajami operacije niti ne bom potreboval," je razmišljal Bojan. "Mogoče se pa bo kaj našlo, ko bi šel na kliniko in mi bodo svetovali, kaj bi mi lahko popravili, nikoli se ne ve."

Tekmovalci pred finalno oddajo strogo pazijo na vnos kalorij in Bojanov jedilnik je v teh dneh še posebej skromen. "Težko rečem, mogoče kakšnih 500, kaj več pa že ne," je odkrito priznal Bojan.

A če se zdaj komaj kaj znajde na njegovem jedilniku, pa priznava, da bo ta po koncu šova nekoliko bolj bogat.

"Po finalni oddaji si bom zagotovo privoščil tudi kaj nezdravega," je dejal Bojan, ki priznava, da sanja o domači klobasi. "Če bi lahko prišel do domačega hladilnika, potem bi ven vzel kakšno dobro domačo klobaso." Bojan do zdaj ni bil vajen jesti zelenjave, doma je ni jedel skoraj nič, a zdaj obljublja, da se bo to spremenilo in da bo tudi zelenjave veliko več na njegovem jedilniku.

Veliko razmišlja tudi o preostalih treh finalistih, kot svojega največjega tekmeca pa vidi Aleksandra.

"Aleksander je izjemno zagrizen, on bi lahko presenetil," misli Bojan, ki tik pred finalom zagrizeno trenira in lovi še zadnje minute v telovadnici, da bi bila jutri tehtnica z njim čim bolj prizanesljiva.

Ne zamudite velikega finala šova The Biggest Loser Slovenija, ki bo na sporedu v petek ob 20. uri na Planet TV.

Ne spreglejte