SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
5,40

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Bojan Papež obiskal tekmovalce. Kako je videti danes? #video

5,40

termometer

The Biggest Loser Slovenija

Zmagovalec prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija Bojan Papež je obiskal tekmovalce in z njimi delil svojo zgodbo. Kako je Bojan videti danes in kakšno nalogo je pripravil tekmovalcem?

Oddaja The Biggest Loser Slovenija bo na sporedu samo še v torek in sredo ob 21. uri. Finalna oddaja letošnje krajše sezone šova, ki je trajala dva meseca, pa bo v petek, 10. maja 2019, ob 21. uri. Ne zamudite!

"Šel je čez enako pot kot mi, čeprav je letošnja sezona skoraj pol krajša, kot so bile pretekle sezone. Prav zato se moramo tekmovalci še toliko bolj potruditi, da bodo rezultati našega hujšanja vidni. No, kakorkoli, Bojan je kot zmagovalec najboljši naslov za deljenje nasvetov," so bili nad Bojanom Papežem navdušeni letošnji junaki. 

Z njimi je opravi tudi trening v naravi, ki pa je precej utrudil predvsem dekleta. Jim je kljub temu uspelo in kako je videti Bojan dve leti po koncu šova?

Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite razpravi z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
The Biggest Loser Slovenija Planet TV Pio fant presenetil z novim stanovanjem in izjavo: Videti si sočno #video The Biggest Loser Slovenija Planet TV Prepir v hiši: kdo bo domov vzel hrčka? #video The Biggest Loser Slovenija Planet TV To so rezultati tehtanja pred zadnjim finalnim tednom #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin