Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
30. 11. 2017,
22.22

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,53

Natisni članek

Planet TV The Biggest Loser Slovenija

Četrtek, 30. 11. 2017, 22.22

6 let, 4 mesece

Aleš najhitreje zadel vse tarče in rdečim prinesel zmago #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,53
tbls | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Rdeča ekipa je bila tokrat trdno odločena, da je bilo dovolj modre prevlade v šovu The Biggest Loser Slovenija. Na izziv so rdeči prišli zelo motivirani in na koncu domov odnesli zmago, modri pa so bili po koncu izziva kar malce razočarani.

V tokratnem izzivu so tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija sodelovali z gasilsko ekipo, ki je gasila enega največji požar v Sloveniji, vrhniški Kemis. "Lahko se jim le poklonim, kapo dol, oni so zares izjemni," je bil ob začetku izziva ganjen Aleksandar.

"Na moj znak boste kar se da hitro pripravili opremo za gašenje, ki vas čaka v gasilskem vozilu, in nato zadeli vse tarče. Ko bodo popadale vse tarče, bosta morala trenerja hitro zagrabiti gasilni aparat in pogasiti ogenj," je uvodoma dejala Špela. "Kdor bo to prvi opravil, bo zmagal na tem posebnem, osmem, plemenitem izzivu."

Fotogalerija
1 / 23

Aleksandar nespreten z vodno cevjo

Pri modrih so v izzivu sodelovali Sabina, Indira in Aleksandar, pri rdečih pa Aleš, Majda in Maja. Čeprav je rdeča ekipa oslabljena, je bila na tokratnem izzivu izjemno motivirana in že od začetka je bilo jasno, da bo bitka napeta vse do konca.

 

 

Aleš in Aleksandar sta poprijela za cevi in hitro je bilo mogoče videti, da gre Alešu naloga precej bolje od rok. Aleksandar je ciljaj veliko previsoko in tako izgubljal dragoceni čas. Na drugi strani je bil Aleš s cevjo veliko bolj spreten, hitro dosegal svoje tarče in se bližal končnemu cilju.

Ko so rdeči že gasili požar, modri še vedno niso zadeli vseh tarč in zmaga je tokrat odšla v roke modre ekipe. Rdeči so za nagrado dobili razvajanje v spaju in sproščujočo masažo.

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Ne spreglejte