SiolNET. Planet TV Pri Črnem Petru
2,35

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Pri Črnem Petru

Tako nova voditeljica skrbi za svojo izklesano postavo #video

2,35

termometer

Sobotne večere na Planetu vam bodo spet popestrili junaki zabavne glasbene oddaje Pri Črnem Petru. Nov lik v novi sezoni bo športni navdušenec, ki ga bo igral Matjaž Javšnik. Nas pa je zanimalo, kakšen odnos do športa goji postavna Alja Prgin, ki v oddaji nastopa v vlogi natakarice Sofije.

Pri Črnem Petru ep09 Planet TV Ob sobotah vas bo odslej zabaval tudi Matjaž Javšnik #video

"Glede na to, da je moja mama športna učiteljica, sem tudi sama v mladosti trenirala atletiko in ples nekaj let," je povedala Alja in dodala, da je osvojila tudi nekaj medalj in da je bila mama nanjo zelo ponosna, čeprav je po navadi zasedla drugo mesto ali tretje mesto. Zelo redko prvo. Tudi zdaj, kljub natrpanemu urniku, rada poskrbi za svoje zdravje, predvsem z obiski fitnesov ali s sprehodom svojega psa po trim stezi na hrib, ki je v bližini njenega doma.

Jasna Kuljaj in Alja Prgin Jasna Kuljaj in Alja Prgin

Pri Črnem Petru Planet TV Jasna Kuljaj voditeljsko vlogo zamenjala za točilni pult

Sicer pa se bo Alja v novi sezoni preizkusila tudi v voditeljski vlogi, saj je Jasna Kuljaj ugotovila, da je gostilniški poklic bolj dobičkonosen kot voditeljski in se bo zato sama raje preselila za točilni pult gostilne Pri Črnem Petru, kjer pa bo ji res ne bo dolgčas, saj bo za nekaj dodatnih težav in zapletov poskrbel novi sosed, ki je z dušo in telesom predan športnemu načinu življenja. Igral ga bo Matjaž Javšnik.

Matjaž Javšnik bo v novi sezoni skrbel, da ne bo manjkalo zabavnih zapletov. Matjaž Javšnik bo v novi sezoni skrbel, da ne bo manjkalo zabavnih zapletov. Foto: Bojan Puhek

"Zgodila se je naravna katastrofa, nad gostilno smo namreč dobili stanovalca, ki je prišel iz mesta in on nam bo grenil življenje celo sezono. A potrudili se bomo shajati z njim," je prve vtise o novem liku strnil novinar Regon, ki ga igra Sašo Đukić.

Pri Črnem Petru Planet TV Jasna Kuljaj razkrila svoje poročne načrte #video
Zabavni zapleti in obilo dobre glasbe vas čaka že to soboto v oddaji Pri Črnem Petru ob 20. uri na Planetu.

Preživetje v divjini Planet TV Izdelajte improvizirano obuvalo in se potegujte za uro Garmin #video 360° Gasilci Planet TV Kateri gasilni aparat je najprimernejši za gašenje v stanovanju? #nagradna igra milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • stefan.nemgar@gmail.com / 25.09.2020. ob 15:17 0 0

    Kar zabavno samo tisto spustite o izklesanih telesib: velike joške,, kolena pa taka kot bi klečale na polenih, lahko ps vidiš vse lepo kot si želiš!

    0 0
delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin