SiolNET. Planet TV Planet Vau
3,33

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

Dejan Kranjc zapušča Poskočne! Dejan bo odslej ... #foto

3,33

termometer

Poskočni Dejan, kot ga pozna glasbena industrija, stopa na novo pot. Še več novic iz sveta zabave in blišča v nedeljski oddaji Planet Vau z Gajo Prestor.

Vsi ga poznamo kot energičnega fanta z visoko svetlo irokezo. To je bil do zdaj vsem dobro znani Poskočni Dejan. Po desetih letih je čas za spremembo. Frontman skupine Poskočni muzikanti bo nadaljeval pot sam, saj so se njihove poti razšle. Nobenega dvoma ni, da je Dejan na odru in v glasbi doma, zato ostaja zvest glasbi. Dejan Poskočni je postal Dejan Dogaja. "Ime predstavlja in izraža točno to, kar sem. Enostavno – vedno mi dogaja."

Dejan Dogaja Dejan Dogaja Foto: Rok Deželak

"Edina stalnica v življenju so spremembe. Po skoraj desetih letih je prišel čas, da tudi sam stopim korak bližje svojim sanjam. Poskočni bodo vedno eno izmed pomembnejših poglavji moje glasbene poti. Z njimi sem spoznal, kaj si v življenju želim, sedaj pa sem pripravljen na novo zgodbo – svojo zgodbo."

1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

"Razlogov, zakaj je prišlo do razpotja, je veliko. Vedno je tako, da vsak vidi krivca drugje. Pa vendar – ko skupina nima več tistega medsebojnega elana in skupne iskrice, je bolje, da gre vsak po svoje. Razšli smo se z lepimi in iskrenimi željami za naš jutri in to je vse, kar šteje. Kot pevec in klarinetist v bendu sem rastel, se izoblikoval in postal to, kar sem danes. Sedaj je čas za nove zmage in nove izzive. Ostajam v glasbi. To je moje poslanstvo in to delam s srcem."

Planet TV Planet TV Za pomoč povpraša kar svoje občinstvo #video

Nova in hkrati prva skladba pod imenom Dejan Dogaja prihaja že zelo kmalu. "Na najdem besede, ki bi jo lahko opisala. Naj bo zaenkrat le to – 'Nenormalno lepo', nenormalno lepa je." Novega Dejana boste lahko kmalu spoznali tudi v oddaji Planet Vau.

Oddaja Planet Vau, vsako nedeljo ob 18.30 na Planetu.
Planet Vau Planet TV "Kdorkoli od blogark govori, da je to zabavno - meni je grozno!" #video Planet TV Planet TV Nina Pušlar razkrila, zakaj imajo frizerji pred njo tremo #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin