SiolNET. Planet TV Novosti
1,43

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

V Milijonarju navdušuje, na vozniškem izpitu pa je pogrnil #video

1,43

termometer

Planet TV |  | Foto:

V zadnji oddaji ga je prekinila sirena, zato bo 18-letnik svojo pot v kvizu Milijonar nadaljeval danes. Bor, ki je v prvi oddaji pravilno odgovoril na vseh deset vprašanj in navdušil gledalce, je na začetku druge oddaje razkril, da mu opravljanje vozniškega izpita ne gre tako dobro od rok kot odgovarjanje na vprašanja v Milijonarju.

Milijonar Planet TV Najmlajši tekmovalec v Milijonarju navdušil z bogatim znanjem #video

Bor iz Reteč je voditelju Slavku Bobovniku povedal, da vozniškega izpita ni opravil, ker naj bi ga izdala trema. Je pa to kar malce presenetljivo, saj tega v oddaji Milijonar ni bilo opaziti, pa tudi sicer je 18-letni maturant vajen preizkusov znanja. Ne nazadnje je bil tudi udeleženec biološke olimpijade v Iranu, kmalu pa se bo odpravil še na eno podobno tekmovanje, ki bo potekalo na Madžarskem.

Se je pa mladenič hudomušno pošalil, da si bo, če mu uspe pravilno odgovoriti na vseh petnajst vprašanj, vozniški izpit preprosto kupil. Več v videu.

Kako se je najmlajši tekmovalec te sezone Milijonarja odrezal v nadaljevanju kviza, si lahko pogledate nocoj ob 20. uri na Planetu.

Priljubljeni kviz Milijonar, ki ga vodi Slavko Bobovnik, je na sporedu od ponedeljka do srede ob 20. uri na Planetu.
Kviz lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #Milijonar.
Milijonar Planet TV Tekmovalec kviza Milijonar navdušil z dobrodelno gesto #video Milijonar Planet TV Nogometaš navdušil v kvizu Milijonar #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin