Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
30. 5. 2018,
18.00

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Planet TV elizabeta lebar Nova zvezda Slovenije

Sreda, 30. 5. 2018, 18.00

5 let, 10 mesecev

Nova zvezda Slovenije

Finalistka Elizabeta Lebar: Ljudje so vajeni na maske, ne na srce #video #intervju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
nova zvezda

Finalistka šova Nova zvezda Slovenije Elizabeta Lebar obožuje džezovske hite in bluz. Glasba jo osmišlja, najbolj pa je ponosna na to, da s svojimi nastopi tako gane ljudi, da pogosto potočijo tudi kakšno solzo. To se je zgodilo tudi v polfinalni oddaji Nove zvezde Slovenija, kjer se je prepričljivo izstrelila naprej v veliki finale.

Betka upa, da bo uspela uresničiti svoje pevske sanje. | Foto: Planet TV Betka upa, da bo uspela uresničiti svoje pevske sanje. Foto: Planet TV

Elizabeta Lebar je v polfinalni oddaji šova Nova zvezda Slovenije odpela ganljivo skladbo Erica Claptona Tears In Heaven, ki jo je posvetila pokojnima prijateljema, ki ju je izgubila decembra lani v prometni nesreči. Med nastopom je komaj zadrževala solze, do solz pa je Betka, kot ji pravijo prijatelji, ganila tudi dva člana žirije - Natalijo in Tomaža, ter se izstrelila naprej v veliki finale.

Trendi Dobili smo finaliste šova Nova zvezda Slovenije! #video #foto
Klemen Bunderla
Trendi Klemen Bunderla razkriva resnico o žirantih

Betka je sicer pred svojim tridesetim letom živela bolj za druge, zdaj pa živi zase in za svoje sanje, ki se prepletajo v glasbo. Veliko ji pomeni dobra energija, ki mora po njenem mnenju nenehno krožiti med ljudmi. Dela kot medicinska sestra v vojski, kjer se odlično razume tako s sodelavkami kot z vojaki.

Pa bi Betka raje ustvarjala kvalitetno ali popularno glasbo? Kateri glasbeniki so po njenem mnenju najuspešnejšiP Preverite v

Kdo bo tista nadarjena pevka, ki ji bo v finalni oddaji Nova zvezda Slovenije uspelo, da si pripoje prvo mesto? Zadnjo besedo pri tem boste imeli prav vi! Zato ne zamudite velikega finala šova Nova zvezda Slovenije že to soboto ob 21. uri na Planet TV!
Ne spreglejte