SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kako hitro prihaja čas, ko bo umetna inteligenca vse okrog nas?

0,02

termometer

Ali se zavedamo, kako hitro prihaja čas, ko bo umetna inteligenca vse okrog nas? Če se je še leto ali dve nazaj zdelo, da je to še zelo daleč pa danes temu ni več tako. Zato je o tem veliko govora, da bi se ljudje na to pripravili in spoznali, da ni to noben bav bav. In to bosta na sredinem dogodku med drugim predstavila Matej Golob, soustanovitelj in vodilni partner v podjetju CorpoHub in Tadej Premk, direktor izobraževanj, Marketing magazin, ki sta se oglasila v studiu Jutra na Planetu.

20. septembra bo v Klubu Cankarjevega doma potekala AI-spiracija 2024: Kako in kaj z umetno inteligenco v letu 2024, prvi marketinški dogodek v Sloveniji, namenjen pregledu svetovnih AI-trendov, najuporabnejših AI-orodij ter primerov dobrih praks in AI-rešitev domačih podjetij.

Dogodek pod okriljem Marketing magazina obljublja hiter in izčrpen pregled vsega, kar morate danes vedeti o umetni inteligenci (AI). Več kot 15 tujih in domačih strokovnjakov s področja AI bo s konkretnimi primeri predstavilo današnji svet marketinga, ki je prežet z AI, in predstavilo delovanje in način »razmišljanja« AI. Odpravili bodo strahove in predsodke v zvezi z AI ter vam dokazali, da je vse skupaj bolj preprosto, kot si mislite.

Več izveste tudi v zgornjem videu iz oddaje Jutro an Planetu.

Oddaja Jutro na Planetu je na sporedu od ponedeljka do petka ob 8. uri na Planetu. Zamujene utrinke tedna pa si lahko ogledate tudi v sobotni oddaji ob 8. uri na Planetu.

 

Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin