SiolNET. Planet TV Gasilci
0,00

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Digitalni posvet z gasilcema: Pred požarom varen dom

0,00

termometer

Oktober je mesec požarne varnosti, in tudi to je razlog, da bodo v ponedeljek, 19. 10., ob 17. uri v Triglav Labu organizirali dogodek na temo požarne varnosti. 

Govorca na dogodku bosta Boštjan Žagar, ki je član Gasilske brigade v Ljubljani in Tomas Felker, ki prihaja iz Gasilsko reševalne službe Kranj. Poklicna gasilca bosta svetovala, kako urediti naš dom, da bo požarno varen, govorili bomo o preventivnih ukrepih, s katerimi lahko preprečimo nastanek požara v domači hiši ali stanovanju in kaj storiti, če do požara pride.

»Povsod je lepo, a doma je najlepše«, pravi slovenski pregovor. Žal pa tudi v zavetrju domačega doma nesreča nikoli ne počiva. Zato je pomembno, da poznamo preventivne ukrepe, s katerimi lahko preprečimo nastanek požara v domači hiši ali stanovanju.
»Povsod je lepo, a doma je najlepše«, pravi slovenski pregovor. Žal pa tudi v zavetrju domačega doma nesreča nikoli ne počiva. Zato je pomembno, da poznamo preventivne ukrepe, s katerimi lahko preprečimo nastanek požara v domači hiši ali stanovanju. Foto: Zavarovalnica Triglav

Na dogodku bo tudi sodelavec iz službe za škode premoženjskih zavarovanj v Zavarovalnici Triglav Andrej Šircelj, ki bo predstavil, kako pravilno prijaviti nastalo škodo zaradi požara doma.

S pomočjo testa lahko že pred dogodkom preverite, kako požarno varno je vaše domače okolje. Test je dostopen tukaj.

Več o dogodku in kako se nanj prijaviti, izveste na tej povezavi.

Gasilci

Zavarovalnica Triglav je partner projekta Gasilci. Oddajo lahko vsak petek ob 20. uri spremljate na Planetu.

 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin