SiolNET. Planet TV Filmi in Serije
0,47

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zvezdnik je bil med snemanjem na robu živčnega zloma

0,47

termometer

Nocoj ob 22.45 si lahko na Planetu ogledate glasbeno dramo Nesrečniki (Les Miserables), ki jo odlikuje izjemna igralska zasedba. V njem nastopajo Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Sacha Baron Cohen, Eddie Redmayne. V nadaljevanju razkrivamo, kako ekstremne so bile priprave igralcev na samo snemanje.

Hugh Jackman je moral za potrebe snemanja prizorov, ki se v filmu odvijajo v zaporu, opazno shujšati in celo preživeti 36 ur brez vode. Na ta način je dehidriral in izgubil napetost kože na licih in okrog oči ter s tem dobil realno podobo zapornika.

Preživetje v divjini Planet TV Červek o koronavirusu: Ne bodite nebogljeni doma, pojdite v naravo

"Skoraj sem doživel živčni zlom. Po 20 urah brez zaužite tekočine sem namreč dobil hud glavobol. Tako sem bil žejen, da sem hotel piti morsko vodo", je v enem izmed intervjujev dejal igralec.

Tudi režiser je bil zaskrbljen zanj. "Takih skrajnosti med snemanjem ne bi smel podpirati," je povedal Tom Hooper. Povedal je tudi, da je igralcu svetoval, naj zaužije malo tekočine, ampak da je ta vseeno ostal trdno odločen in vztrajal brez vode.

Planet TV Planet TV Premočen in premražen: mu bo uspelo prižgati ogenj? #video

Na srečo igralca so te prizore posneli takoj na začetku, tako da je v nadaljevanju snemanja lahko normalno pil vodo in se prehranjeval.

Planet TV

Jackman pa ni bil edini glavni igralec v tem filmu, ki je moral za potrebe snemanja v take skrajnosti. Na dieto je morala pred snemanjem filma tudi igralka Anne Hathaway. "Enostavno sem morala prenehati jesti," je svojo dieto komentirala igralka.

Filmsko uspešnico Nesrečniki (Les Miserables) si lahko ogledate NOCOJ ob 22.45 na Planetu.
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Jeklena moč Planet TV Zvezdnik svoje legendarne kremplje zamenjal za jeklenega robota #foto Preživetje v divjini Planet TV Ekskluzivno: poglejte prve utrinke ekstremne preizkušnje Preživetje v divjini #video  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin