SiolNET. Planet TV Filmi in serije
4,45

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Brad Pitt se je skoraj stepel s sinom Clinta Eastwooda #video

4,45

termometer

Angelina Jolie, Brad Pitt
Foto: Getty Images

V nedeljo, 10. januarja, ob 19.45 si boste na Planetu lahko ogledali akcijsko vojno dramo Bes (Fury). Že samo snemanje filma je bilo zelo naporno in polno zanimivih zapletov. Skoraj bi se stepla Brad Pitt in Scott Eastwood, sin Clinta Eastwooda.

Bes Planet TV Brad Pitt v vihri druge svetovne vojne

V enem od prizorov je Scott Eastwood, ki se je vozil na zadku tanka, pljuval sok tobaka na rezervoar. Brad Pitt in Shia LaBeouf sta menila, da je to skrajno nespoštljivo do tanka in ameriške vojaške zgodovine, zato so si izmenjali nekaj grobih besed. Filmski zvezdniki so si nato pred prižganimi kamerami skoraj zares skočili v lase. Posredovati so morali preostali člani filmske ekipe, ki so LaBeoufu in Pittu pojasnili, da Eastwood pljuva samo zato, ker mu tako veleva scenarij.

Brad Pitt in Shia LaBeouf (levo zgoraj), med njima pa Scott Eastwood Brad Pitt in Shia LaBeouf (levo zgoraj), med njima pa Scott Eastwood

To pa ni edina zanimivost s snemanja filma Bes (Fury). Pred snemanjem tega vojaškega filma, nabitega z domovinskimi čustvi, so ustvarjalci želeli ustvariti pravo vzdušje vojne in čim bolj pristne razmere za igralce. Igralsko zasedbo so zato poslali na enomesečno vojaško usposabljanje, na katerem so na koncu vozili celo tanke.

Kdo si ti Planet TV Pod masko bo nastopilo 20 znanih Slovenk in Slovencev

Na teh usposabljanjih je bil tudi Brad Pitt, ki je bil veliko starejši od svojih soigralcev, a je vseeno poskrbel, da je sodeloval pri vseh vojaških treningih.

Planet TV

Scenarist in režiser David Ayer je na snemalnih prizoriščih od igralcev celo zahteval, da so se med seboj ruvali, da bi se na ta način bolj povezali.

O zahtevnosti snemanja filma pričajo tudi besede Brada Pitta, ki je govoril o ekstremnih razmerah na snemanju v Oxfordshiru v Angliji: "Bili smo brez obrokov, brez prh in spali na dežju. Bilo je bedno, vendar smo v tem vseeno uživali."

Akcijsko vojno dramo Bes (Fury) si lahko na Planetu ogledate v nedeljo, 10.januarja, ob 19.45 uri. Kmalu pa na Planet prihaja šov vseh šovov Kdo si ti? Zvezde pod masko in že jutri vam razkrijemo zvezdniško žirijo.

Doc – v dobrih rokah Planet TV Šarmantni igralec z razkritjem presenetil oboževalce Doc – v dobrih rokah Planet TV To je lepa izbranka priljubljenega igralca #foto Bahar Sahin Planet TV Zaradi okužbe s koronavirusom je morala odpovedati snemanje
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 22
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin