SiolNET. Planet TV Ena žlahtna štorija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

[VIDEO] Kaj se zgodi, ko Bonifacij najde Aničinega dojenčka?

0

termometer

 | Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

Anica se s Tonkom skriva v župnišču, kamor pa pride tudi Bonifacij. Poglejte, kaj se zgodi, ko vstopi v prostor in najde dojenčka ...

Na begu pred mafijo in roko zakona se Anica s Tonkom skriva v župnišču, kjer jo obiskuje Smiljan. A notri je skušal priti tudi nekdanji župnik Bonifacij, ki ga čudi, da ključ ni več na svojem mestu. Bonifacij ima seveda rezervnega in ko vendarle vstopi v župnišče, ga tam pričaka neverjetni prizor. Poglejte, kako Bonifacij reagira na najdenega dojenčka v pisarni, več pa v novem delu Ene žlahtne štorije ob 20. uri na Planet TV.

Ena žlahtna štorija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Kaj nas še čaka v Eni žlahtni štoriji? Zala šokirana ugotovi, da pozna novo pomoč pri hiši. Vsa besna od Berta zahteva, da fanta vrže z Grediča, a ne najde nobenega pametnega argumenta, zakaj, kar jo le še bolj razjezi. Sergej se medtem konkretno loti pospravljanja in čiščenja Grediča, kar seveda naleti na različne odzive stanovalcev. Predvsem Smijan je zelo zelo sumničav. Zala bi Sergeja rada spravila z Grediča, še preden se srečata z Avguštinom. Sergej pa se na vse le nesramno simpatično smeji. Ibro si je zvaril eliksir za zdravljenje neplodnosti. Seveda to zahteva večkratno preizkušanje v praksi. Eli, ki jo že vse boli, ima počasi tega dovolj.

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do petka ob 20. uri, ponovitev pa lahko ujamete naslednji dan popoldne.

Več o seriji tudi na Facebook strani.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin