SiolNET. Planet TV Ena žlahtna štorija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Eno žlahno štorijo spremlja vsak tretji gledalec

0

termometer

Ena žlahtna štorija
Foto: Planet TV

Najbolj priljubljena slovenska romantična komedija je dosegla nov rekord, saj si je 35. del Ene žlahtne štorije ogledalo 30,8 odstotka slovenskih gledalcev.

Planet TV ima že tretji dan zapored tri najbolj gledane vsebine slovenskih televizij, Ena žlahtna štorija pa je dosegla rekordno gledanost. V sredo, 28. oktobra, si jo je ogledalo kar 30,8 odstotka slovenskih televizijskih gledalcev v ciljni skupini vsi od 18 do 54 let, kar pomeni, da je priljubljeno slovensko nadaljevanko gledal vsak tretji Slovenec, ki je imel takrat prižgan televizor.

Uspehe žanje tudi resničnostni šov Kmetija: Nov začetek, ki je že drugi dan zapored najbolj gledana oddaja slovenskih televizij. Med tremi najbolj gledanimi oddajami slovenskih televizij je bila vse tri dni tudi informativna oddaja Večerni Planet Danes, ki si jo je včeraj ogledalo 30,8 odstotka slovenskih gledalcev v ciljni skupini vsi od 18 do 54 let. Med dvajset najbolje gledanih televizijskih vsebin se uvršča tudi informativna oddaja Planet Danes ob 19. uri.

Sredin večerni program Planet TV si je v povprečju ogledalo 23,2 odstotka slovenskih televizijskih gledalcev, največ pa kar 40,37 odstotka, kar pomeni 133.800 televizijskih gledalcev v ciljni skupini vsi od 18 do 54 let. Povprečni rejting večernega termina je bil 10,5 odstotka v ciljni skupini od 18 do 54 let, najvišji pa kar 12,90 odstotka, s čimer je bila Planet TV najbolj gledana slovenska televizija v večernem terminu.

Celodnevni program Planet TV si je v povprečju pogledalo 16,7 odstotka slovenskih televizijskih gledalcev, s čimer je bila Planet TV najbolj gledana televizija dneva. "Veseli nas, da so gledalci prepoznali kvaliteten program, ki ga ustvarjamo s sodelavci Planet TV. Naše trdo delo se je obrestovalo in vsak dan pred ekrane privabimo več ljudi. Rezultati nam dajejo nov zagon za nove kvalitetne vsebine," je ob uspešnih rezultatih komentiral programski direktor Planet TV Gorazd Slak.

 

Ena žlahtna štorija je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do četrtka ob 20.00, ponovitev pa prihodnji dan ob 16.30.

Serija (predpremierni ogledi ter arhiv prve in druge sezone) je na voljo tudi Telekomovim naročnikom programske opcije Ena žlahtna štorija na SiOL TV (programsko mesto 10 ali 243 preko komunikatorja BOX) ter TViN (na voljo tudi za vse, ki niso Telekomovi naročniki in uporabljajo Moneto).

Eno žlahtno štorijo lahko podprete tudi na Facebook strani.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin