Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
7. 9. 2018,
10.08

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,82

1

Natisni članek

resničnostni šov Bar Bar

Petek, 7. 9. 2018, 10.08

5 let, 7 mesecev

Nov dan v Baru: Kaj se po vroči noči dogaja z Laro in Žigo?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,82

1

Bar EP02 seks | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Vsi vemo, da je lahko jutro po prekrokani noči precej sramotno. Sploh če smo počeli stvari, na katere nismo najbolj ponosni. Kako pa sta se po prvi noči v Baru, ko so popustile zavore in smo videli, da sta se predala strastem, drug do drugega vedla Žiga in Lara?

Nova epizoda Bara, kjer boste videli, kako se razpletajo stvari med Laro in Žigo, bo na sporedu že nocoj ob 21. uri na Planetu. Ne zamudite!

V sinočnji oddaji smo videli, da je bilo v resničnostnem šovu Bar izredno pestro že prvo skupno noč. Najprej so se barovci in barovke spoznali z Barovim menedžerjem Emijem, skupaj so nazdravili uspešnemu sodelovanju in vodenju bara, po Emijevem odhodu pa sami nadaljevali zabavo, ki je trajala dolgo v noč.

Ni manjkalo petja in plesa, prav tako ne mečkanja, kot pravimo pogovorno. Lara in Žiga sta si namreč že prvo noč padla v objem in se kljub prisotnosti kamer predala strastem.

Tudi v postelji, ko je bil čas, da barovci in barovke ležejo k počitku, sta se stiskala drug k drugemu, se poljubljala in ljubkovala.

Kaj pa se je zgodilo zjutraj, ko se je noč umaknila dnevu? Jima je bilo neprijetno, ko sta se zavedla, da so jima popustile zavore? Se bo med njima spletlo kaj več ali je šlo le za vročo romanco za eno noč?

Izvedeli boste v novi epizodi Bara, ki bo na sporedu nocoj ob 21. uri na Planetu! Jutri pa ne zamudite oddaje v živo, v kateri vas, gledalce, in tekmovalce čaka še eno veliko presenečenje.

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri, v soboto pa bo oddaja v živo na sporedu že ob 20. uri.
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet.
Bar EP02 seks
Planet TV Barovca sta se že prvo noč predala strastem! #foto
Bar na Planet TV
Planet TV Kdo je barovec, ki se je že prvo noč predal strastem? #video
Lara Novak
Planet TV Pustila fanta in šla v Bar #video
Ne spreglejte