SiolNET. Novice Svet
3,83

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ugrabljeno manekenko hoteli prodati kot spolno sužnjo na Bližnji vzhod

3,83

termometer

Britanska manekenka, ki naj bi jo ugrabila italijanska tolpa, naj bi kot spolna sužnja končala na Bližnjem vzhodu, je sporočil njen odvetnik in odločno zavrnil namigovanja, da si je Chloe Ayling grozljivo izkušnjo izmislila.

 

A post shared by Chloe Ayling (@chloeayling) on


Odvetnik Francesco Peschi je za BBC zatrdil, da je bila 20-letnica pod prisilo, ko jo je njen ugrabitelj odpeljal po nakupih, preden jo je osvobodil.

Chloe Ayling naj bi ugrabila skupina, ki se imenuje Črna smrt, in jo izpustila pet dni kasneje. Domov je prišla v nedeljo, 26 dni zatem, ko je odletela v Milano na modno snemanje. Tam naj bi jo ugrabila dva moška, jo drogirala in ugrabila, da bi jo prodala na črnem internetu. Na spletu naj bi jo prodajali za 230 tisoč funtov in od njenega agenta zahtevali, da plača odkupnino, sicer da bo končala kot spolna sužnja na Bližnjem vzhodu.

Si je vse skupaj izmislila?

"Neverjetno sem hvaležna italijanskim in britanskim oblastem, da so naredili vse za mojo izpustitev," je v nedeljo povedala manekenka, ki so jo iz Milana ugrabitelji prepeljali v bližino Torina, tam pa v neki hiši priklenili na lesen predalnik v spalnici. Pred izpustitivijo jo je eden izmed ugrabiteljev peljal po nakupih - med drugim je hotel, da ji kupita čevlje - in ker je šla z njim, so se pojavili namigi, da si je celotno ugrabitev izmislila oziroma da je bila nekako vpletena.

Odvetnik 20-letnice je za medije zatrdil, da so takšni namigi zlobni in pojasnil, da je z ugrabiteljem odšla po nakupih, ker ji je v nasprotnem primeru zagrozil s smrtjo. Rekli so ji, da jo nenehno opazujejo in da jo bodo ubili, če bo skušala pobegniti, pravi odvetnik.

Italijanska policija je zaradi suma ugrabitve aretirala Poljaka Lukasza Herba, ki živi v Oldburyju v Angliji.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin