SiolNET. Novice Svet
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Forbes opazil slovenskega podjetnika Aleša Živkoviča

0

termometer

Mož mnogo talentov, ki si je upal zapustiti uspešno kariero in nadaljevati kot resen podjetnik, so Aleša Živkoviča opisali v ameriški poslovni reviji Forbes.

"Mož mnogo talentov, ki si je upal zapustiti uspešno kariero na področju financ in zdravstvenega varstva, da bi ustanovil dva zelo različna start-upa in kariero nadaljeval kot resen podjetnik," so Aleša Živkoviča opisali v ameriški poslovni reviji Forbes.

Iz državne službe v podjetništvo Živkovič je bil namreč državni sekretar na ministrstvu za finance v Janševi vladi in svetovalec ministra za zdravje Dorijana Marušiča. Ker se je v javnem sektorju začel dolgočasiti, kot pravi sam, je želel zapustiti območje udobja in se vrniti v realni sektor. Po odhodu v tujino je soustanovil podjetje Limeclip, ki je upravitelj televizijskega kanala The Medical Channel z raziskovalno-medicinskimi vsebinami.

Vzpostavlja tudi aplikacijo za zmenke Yac. "Spletnim zmenkarijam in aplikacijam za zmenke manjka povezava z realnim življenjem. Tega za zdaj ne zagotavlja nobena aplikacija," pravi Živkovič, zagon svoje "aplikacije za realne ljudi" pa napoveduje ob koncu februarja.

"Biti podjetnik in ustanovitelj je brez dvoma najtežja stvar, ki sem jo kdajkoli počel," je za Forbes dejal Živkovič.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin