Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 12. 2022,
17.37

Osveženo pred

1 leto, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Orange 8,24

21

prostitucija Beograd

Natisni članek

Ponedeljek, 5. 12. 2022, 17.37

1 leto, 7 mesecev

Dvojno življenje 27-letnice: podnevi policistka, ponoči prostitutka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Orange 8,24

21

prostitucija | Fotografija je simbolična.  | Foto Getty Images

Fotografija je simbolična.

Foto: Getty Images

V Beogradu so zaradi prostitucije aretirali 27-letno policistko. Medtem ko je dopoldne delala na policiji, se je ob večerih srečevala s strankami in za svoje storitve prejela tudi po tisoč evrov na noč. 

Srbsko policijo pretresa spolni škandal, ko so pred dnevi zaradi prostitucije aretirali 27-letno policistko. Čeprav sama ob aretaciji ni želela odgovarjati na vprašanja, pa je po poročanju srbskih medijev več povedala njena prijateljica, s katero sta skupaj vstopili v svet elitne prostitucije.

S strankami sta se srečevali na elitnih krajih in v eni noči za svoje storitve zaračunali tudi po tisoč evrov. Za srbski časnik Kurir je neimenovani, a dobro obveščeni vir blizu preiskave povedal, da sta se dekleti gibali v visokih krogih, skupaj sta delali za lokalno madame in druga drugi iskali stranke. 

Lagala, da za dodatni zaslužek čisti luksuzna stanovanja

Policijski kolegi so 27-letnico začeli preiskovati po tem, ko je konec avgusta zaokrožil eksplicitni posnetek, na katerih je na stranišču spolno zadovoljevala svojega kolega. V nadaljevanju preiskave so na spletu odkrili fotografije, na katerih pomanjkljivo oblečena pozira v družbi še ene ženske.

Pestro je bilo tudi njeno zasebno življenje. Dobivala se je s kolegom z notranjega ministrstva, ki ga je varala s kolegom z ene od policijskih postaj. Ta naj bi posnel eksplicitni posnetek, zaradi katerega so nadrejeni sploh sprožili preiskavo. 27-letnica je več mesecev živela dvojno življenje, o katerem se ni sanjalo niti njenemu partnerju niti ljubimcu. Partnerju je lagala, da za dodaten zaslužek popoldne čisti luksuzna stanovanja, medtem ko se je v resnici ukvarjala s prostitucijo.

Zaradi obtožb bo najverjetneje ostala brez zaposlitve. Osumljenka se je na zaslišanju na beograjskem sodišču branila z molkom. Po neuradnih informacijah je sodnik policistki izrekel 50 tisoč dinarjev kazni, poroča Kurir. 

Ne spreglejte