Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 12. 2022,
17.37

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,24

21

Natisni članek

prostitucija Beograd

Ponedeljek, 5. 12. 2022, 17.37

1 leto, 4 mesece

Dvojno življenje 27-letnice: podnevi policistka, ponoči prostitutka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,24

21

prostitucija | Fotografija je simbolična.  | Foto Getty Images

Fotografija je simbolična.

Foto: Getty Images

V Beogradu so zaradi prostitucije aretirali 27-letno policistko. Medtem ko je dopoldne delala na policiji, se je ob večerih srečevala s strankami in za svoje storitve prejela tudi po tisoč evrov na noč. 

Srbsko policijo pretresa spolni škandal, ko so pred dnevi zaradi prostitucije aretirali 27-letno policistko. Čeprav sama ob aretaciji ni želela odgovarjati na vprašanja, pa je po poročanju srbskih medijev več povedala njena prijateljica, s katero sta skupaj vstopili v svet elitne prostitucije.

S strankami sta se srečevali na elitnih krajih in v eni noči za svoje storitve zaračunali tudi po tisoč evrov. Za srbski časnik Kurir je neimenovani, a dobro obveščeni vir blizu preiskave povedal, da sta se dekleti gibali v visokih krogih, skupaj sta delali za lokalno madame in druga drugi iskali stranke. 

Lagala, da za dodatni zaslužek čisti luksuzna stanovanja

Policijski kolegi so 27-letnico začeli preiskovati po tem, ko je konec avgusta zaokrožil eksplicitni posnetek, na katerih je na stranišču spolno zadovoljevala svojega kolega. V nadaljevanju preiskave so na spletu odkrili fotografije, na katerih pomanjkljivo oblečena pozira v družbi še ene ženske.

Pestro je bilo tudi njeno zasebno življenje. Dobivala se je s kolegom z notranjega ministrstva, ki ga je varala s kolegom z ene od policijskih postaj. Ta naj bi posnel eksplicitni posnetek, zaradi katerega so nadrejeni sploh sprožili preiskavo. 27-letnica je več mesecev živela dvojno življenje, o katerem se ni sanjalo niti njenemu partnerju niti ljubimcu. Partnerju je lagala, da za dodaten zaslužek popoldne čisti luksuzna stanovanja, medtem ko se je v resnici ukvarjala s prostitucijo.

Zaradi obtožb bo najverjetneje ostala brez zaposlitve. Osumljenka se je na zaslišanju na beograjskem sodišču branila z molkom. Po neuradnih informacijah je sodnik policistki izrekel 50 tisoč dinarjev kazni, poroča Kurir. 

Ne spreglejte