SiolNET. Novice Slovenija
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Jelinčič spregovoril o odmevnem dogodku na soočenju #video

10

termometer

"Polomljen nisem, malo pa me boli leva noga. Nisem niti šel k zdravniku, saj je danes še eno soočenje na Radiu Slovenija, ki se ga bom tudi še udeležil, potem pa bom doma počival," nam je po padcu med zapuščanjem včerajšnjega predvolilnega soočenja na TV Slovenija povedal predsednik SNS Zmago Jelinčič. Njegov padec in reakcije politikov, ki so sledile, si oglejte na zgornjem posnetku TV Slovenija.

 

Po Jelinčičevem padcu vprašanje na posnetku "Ali je še živ?" postavi predsednik Gibanja Svoboda Robert Golob, odgovori pa mu Jelinčič z besedami "Na žalost".

"Na soočenju se je pokazalo, da nekateri ljudje enostavno ne spadajo v slovensko politiko, ampak spadajo verjetno v zelo primitivne gostilne ali pa v hlev. Pri številnih kandidatih se je pokazala bolečina, ker niso več na oblasti že nekaj let, in potem so povedali tiste zgodbice, kaj vse bodo naredili, ko so bili na oblasti, pa niso naredili ničesar. Upam, da bodo ljudje to tudi razumeli," je dejal Jelinčič.

Rado Pezdir Novice Vzporedni mehanizem globoke države namesto na RTV Slovenija na Planet TV

"Nisem niti šel k zdravniku"

"Kar zadeva moj padec, pa je težava to, da nisem videl stopnice, saj je v studiu šla svetloba iz žarometov v temo. Tam pa so naredili še eno stopnico, ki sem jo spregledal in stopil v prazno," je povedal in dodal: "Polomljen nisem, malo pa me boli leva noga. Nisem niti šel k zdravniku, saj je danes še eno soočenje na Radiu Slovenija, ki se ga bom tudi še udeležil, potem pa bom doma počival." 

Robert Golob Novice Zakaj javna RTV ni poročala o Golobovih aferah?

Voditelji koalicije KUL posnemali Jelinčiča

Včerajšnje soočenje na TV Slovenija so za Jelinčičem predčasno zapustili tudi predstavniki opozicijskih strank KUL Luka Mesec iz Levice, Tanja Fajon iz SD, Alenka Bratušek iz SAB in Marjan Šarec iz LMŠ. Predčasno je odšel tudi Ljubo Jasnič iz stranke DeSUS. Kot so povedali, so se za odhod odločili, ker se niso strinjali z načinom vodenja oddaje.

Na spodnjem videoposnetku si lahko ogledate najbolj smešne prizore včerajšnjega soočenja. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin