Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 4. 2022,
11.07

Osveženo pred

7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

154

Natisni članek

Volitve 2022 volitve soočenje RTV Slovenija

Petek, 22. 4. 2022, 11.07

7 mesecev

Jelinčič spregovoril o odmevnem dogodku na soočenju #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

154

"Polomljen nisem, malo pa me boli leva noga. Nisem niti šel k zdravniku, saj je danes še eno soočenje na Radiu Slovenija, ki se ga bom tudi še udeležil, potem pa bom doma počival," nam je po padcu med zapuščanjem včerajšnjega predvolilnega soočenja na TV Slovenija povedal predsednik SNS Zmago Jelinčič. Njegov padec in reakcije politikov, ki so sledile, si oglejte na zgornjem posnetku TV Slovenija.

 

Po Jelinčičevem padcu vprašanje na posnetku "Ali je še živ?" postavi predsednik Gibanja Svoboda Robert Golob, odgovori pa mu Jelinčič z besedami "Na žalost".

"Na soočenju se je pokazalo, da nekateri ljudje enostavno ne spadajo v slovensko politiko, ampak spadajo verjetno v zelo primitivne gostilne ali pa v hlev. Pri številnih kandidatih se je pokazala bolečina, ker niso več na oblasti že nekaj let, in potem so povedali tiste zgodbice, kaj vse bodo naredili, ko so bili na oblasti, pa niso naredili ničesar. Upam, da bodo ljudje to tudi razumeli," je dejal Jelinčič.

Rado Pezdir
Novice Vzporedni mehanizem globoke države namesto na RTV Slovenija na Planet TV

"Nisem niti šel k zdravniku"

"Kar zadeva moj padec, pa je težava to, da nisem videl stopnice, saj je v studiu šla svetloba iz žarometov v temo. Tam pa so naredili še eno stopnico, ki sem jo spregledal in stopil v prazno," je povedal in dodal: "Polomljen nisem, malo pa me boli leva noga. Nisem niti šel k zdravniku, saj je danes še eno soočenje na Radiu Slovenija, ki se ga bom tudi še udeležil, potem pa bom doma počival." 

Robert Golob
Novice Zakaj javna RTV ni poročala o Golobovih aferah?

Voditelji koalicije KUL posnemali Jelinčiča

Včerajšnje soočenje na TV Slovenija so za Jelinčičem predčasno zapustili tudi predstavniki opozicijskih strank KUL Luka Mesec iz Levice, Tanja Fajon iz SD, Alenka Bratušek iz SAB in Marjan Šarec iz LMŠ. Predčasno je odšel tudi Ljubo Jasnič iz stranke DeSUS. Kot so povedali, so se za odhod odločili, ker se niso strinjali z načinom vodenja oddaje.

Na spodnjem videoposnetku si lahko ogledate najbolj smešne prizore včerajšnjega soočenja. 

Ne spreglejte