Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
23. 12. 2023,
12.00

Osveženo pred

4 mesece, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

prometna varnost alkohol Vozniška.si odvzem vozniškega dovoljenja Vozniško dovoljenje PR članek

Sobota, 23. 12. 2023, 12.00

4 mesece, 1 teden

Začasno odvzeto vozniško dovoljenje? Tukaj je rešitev.

Oglasno sporočilo

Vsi vozniki se lahko znajdemo v nepričakovani situaciji, ko nas zaradi ene usodne napake na cesti doleti začasni odvzem vozniškega dovoljenja. V času praznikov se pogosteje zgodi, da spijemo kakšno kapljico alkohola preveč. Če se v takšnem stanju usedemo za volan in odpeljemo, poleg varnosti tvegamo tudi odvzem vozniškega dovoljenja. V ta namen z vami danes delimo resnično zgodbo, vas pozivamo k varnosti in vam obenem ponudimo rešitev, če vam grozi odvzem vozniškega dovoljenja. Ukrepajte pravilno in preprečite trajne posledice. V nadaljevanju boste izvedeli, kako se pravilno soočiti s takšnim izzivom.

Vozniska.si ljubljana_1200 | Foto: Vozniška.si Foto: Vozniška.si

Ne dovolite, da začasni odvzem vodi do ponovnega opravljanja vozniškega izpita

Zavedajte se, da je začasni odvzem vozniškega dovoljenja priložnost za ukrepanje in ohranitev vaše vozniške svobode. Ključno je razumeti, da je vaš čas omejen, zato je treba ravnati skladno s pravnimi pouki. Pozivamo vas, da ohranite mirno kri. Čeprav se vam morda zdi, da se vam to ne more zgoditi, je bolje biti pripravljen. Nepričakovane situacije, kot jo je doživel Marko, 43-letni Ptujčan, lahko hitro postanejo resničnost.

Nepričakovana lekcija na ljubljanskih ulicah

Marko, 43-letni Ptujčan, je doživel prelomni trenutek med vožnjo po Ljubljani, kjer je po božičnem nakupovanju užival na prazničnem sejmu. Po nekaj kozarčkih toplega kuhanega vina ni čutil prisotnosti alkohola v sebi, a njegova pozornost na cesti je bila zmanjšana. Spregledal je rdečo luč na semaforju, zato so ga ustavili policisti. "Nikoli si nisem mislil, da bi lahko naredil kaj takega. Zdaj mi je res žal. Zavedam se, da bi lahko imelo moje ravnanje zelo hude posledice," je povedal Marko. V prazničnem vzdušju se večkrat znajdemo v situacijah, ko se odločimo spiti kozarček ali dva. Kljub pozitivnemu ozračju pa se moramo zavedati, da alkohol in vožnja ne gresta skupaj. Takoj so mu odvzeli vozniško dovoljenje, a Marko se, tako kot mnogi, ni zavedal, da še ni vse izgubljeno.

Ohranite vozniško dovoljenje

Če so vam začasno odvzeli vozniško dovoljenje, imate možnost vložiti predlog za njegovo vrnitev. Ključno je, da sledite postavljenim rokom in vsem pravnim poukom. Če se znajdete v kakršnikoli zmedi, je iskanje kvalificirane pravne pomoči ključnega pomena. V ta namen je nastal portal Vozniska.si, vaš zanesljiv pomočnik v labirintu pravnih zapletov. Strokovnjaki pri Vozniska.si so specializirani za ažurno pravno svetovanje na področju prometnih prekrškov, zlasti za tiste, ki jim grozi odvzem vozniškega dovoljenja. Pomagali so že mnogim, saj naredijo vse, kar lahko, da vam vrnejo vozniško dovoljenje.

Vozniska.si ljubljana (2)_1200 | Foto: Vozniška.si Foto: Vozniška.si

Vozniska.si se vašemu primeru individualno posveti. Pokličete jih lahko na: 031 519 454.

 

Dovolite, da vam pomagajo strokovnjaki

Vedeti morate, da imate velike možnosti, da vozniško dovoljenje dobite nazaj. Vendar obstaja tudi velika nevarnost, da zamudite pomemben rok oddaje določenega dokumenta ali kaj napačno izpolnite. Zagotovite si najboljše možnosti za povrnitev vozniškega dovoljenja in dovolite, da vam pomagajo strokovnjaki, ki imajo za seboj že mnogo izkušenj in uspešnih primerov.

Portal Vozniska.si vas osebno vodi skozi celoten postopek in vi si lahko oddahnete.

Preverite več na www.vozniska.si.

Naročnik oglasnega sporočila je Vozniška.si.

Ne spreglejte