SiolNET. Novice Slovenija
0,29

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vijugal po cesti, petkrat zapeljal v rdečo luč in na cesti sprehajal psa

0,29

termometer

Policija
Foto: STA

V petek so policisti v Teharjah obravnavali 53-letnika, ki je vijugal po cesti, vozil po nasprotnem voznem pasu in bankinah, nato pa vozilo parkiral v krožišču in po cesti sprehajal psa.

Policisti so vozniku zaradi nezanesljivega vedenja odredili preizkus alkoholiziranosti, ki ni pokazal prisotnosti alkohola, preizkus na prisotnost prepovedanih drog pa je 53-letnik odklonil, prav tako strokovni pregled.

Zaradi storjenih prekrškov sta mu policista začasno odvzela vozniško dovoljenje in prepovedala nadaljnjo vožnjo, česar pa 53-letnik ni upošteval. Sedel je v vozilo in z neprilagojeno hitrostjo odpeljal proti Skalni kleti. 

Policista sta ga poskušala večkrat pravilno ustaviti, vendar znakov za ustavljanje ni upošteval. Pri vožnji je storil več cestnoprometnih prekrškov. Najmanj petkrat je v križišča zapeljal pri rdeči luči na semaforju, vozil po nasprotni strani vozišča in naredil več drugih cestnoprometnih prekrškov. Policistoma ga je uspelo ustaviti na Čopovi ulici v Celju. V postopku se je nedostojno vedel in policista ves čas žalil.

Zaradi  slabega zdravstvenega stanja je bil v nadaljevanju hospitaliziran. Za oba psa so poskrbeli v zavetišču. Zoper 53-letnika bodo vložili obdolžilni predlog. Prav tako bodo zanj podali predlog za napotitev na kontrolni zdravstveni pregled.

Ogenj Novice 71-letni moški pred ognjem skočil v morje, za plovilo rešitve ni bilo Italijanska policija Novice Dveletnega sina mučil in ožigal s cigaretami, ob izreku kazni ni niti trznil

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin