Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
9. 10. 2012,
14.14

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 9. 10. 2012, 14.14

3 leta, 8 mesecev

Večje možnosti za zaposlitev? Izobraževanje odraslih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Kako priti do boljšega poklica oziroma povečati svoje možnosti za zaposlitev? V kriznih časih si tovrstna vprašanja pogosto zastavlja veliko število ljudi.

Na srečo obstajajo šole, kjer lahko tudi odrasli pridobijo koristno izobrazbo, s katero nato poiščejo službo, ki jim bo v veselje in užitek.

CDI Univerzum se lahko pohvali z več kot petdesetletno tradicijo v izobraževanju odraslih. Leto za letom do zaključnega spričevala uspešno pripelje pisano druščino zaposlenih in brezposelnih, mladih in tistih v bolj zrelih letih, podjetnih, takšnih z družinami, športnikov, posameznikov s posebnimi potrebami. CDI Univerzum izvaja programe srednjega poklicnega izobraževanja, srednjega strokovnega in poklicno tehniškega izobraževanja ter programa gimnazije in osnovne šole.

Zakaj je CDI Univerzum drugačen? Ker učitelji pristopajo k odraslim drugače kot v rednih šolah. Izjemno dragocen vir znanja so udeleženci sami in njihove življenjske in delovne izkušnje. Čeprav je skupen cilj uspešno opravljen izpit, od pouka odrasli odnesejo tudi praktično znanje. Tudi zato spričevala CDI Univerzuma uživajo ugled med delodajalci. Med udeleženci izobraževanja se neredko stkejo tako prijateljske kot tudi poslovne vezi. V koraku z razvojem tehnologije je velik del izobraževanja na voljo tudi v obliki spletnega učenja. Poleg programov srednješolskega izobraževanja je na CDI Univerzumu na voljo vrsta različnih tečajev in usposabljanj za dopolnjevanje neformalnega znanja. Posebne ugodnosti imajo brezposelni, vrsta tečajev se izvaja tudi brezplačno, v sklopu ideje Rastemo s CDIjem pa je na voljo tudi popust za kandidate formalnega in neformalnega izobraževanja, če si želijo svoje znanje dopolniti z drugimi programi v sklopu CDI Univerzuma.

Za več informacij in nasvet, kako se vključiti v naše programe, se lahko obrnete na tel. 01 583 92 70, e-mail info@cdi-univerzum.si, obiščete spletno stran www.cdi-univerzum.si ali pa se oglasite v naših prostorih na Grošljevi 4 v Ljubljani.

Ne spreglejte