Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
3. 3. 2015,
12.18

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

letalska družba

Torek, 3. 3. 2015, 12.18

6 let, 7 mesecev

Več odhodov z letališča Jožeta Pučnika

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Letalska družba Turkish Airlines leti na 261 destinacij v kar 108 državah po svetu. Že v kratkem pa boste več rednih linij deležni tudi slovenski potniki!

Konec marca bo družba Turkish Airlines povečala število frekvenc z odhodom z ljubljanskega letališča Jožeta Pučnika in zdajšnjim sedmim poletom v ponedeljek, četrtek in nedeljo dodala še enega. Z rednimi desetimi odhodi si v omenjeni letalski družbi prizadevajo potnikom zagotoviti še bolj frekventne povezave do najbolj priljubljenih destinacij v Turčiji, na Srednjem in Daljnem vzhodu ter Afriki in Ameriki.

Družba Turkish Airlines uživa velik ugled, saj prav posebno pozornost posveča udobju in zadovoljstvu tistih, ki letijo z njimi. To potrjuje tudi raziskava največje svetovne agencije za raziskave zadovoljstva med letalskimi potniki Skytrax, ki vsako leto na milijone potnikov po vsem svetu pozove k temu, da izberejo svojo najboljšo letalsko družbo v Evropi. Zadnja štiri leta je bil njihov odgovor prepričljivo enak – Turkish Airlines ostaja najboljši letalski prevoznik v Evropi.

Če boste izbrali družbo Turkish Airlines, boste na izbrano lokacijo poleteli z najmlajšo floto letal v Evropi, ki obljublja prav posebno doživetje! Na njihovih letalih boste lahko uživali v večkrat nagrajenem pogostitvenem servisu, ki je mešanica svetovne kulinarike s pridihom tradicionalne turške kuhinje. Nekaterim izbranim srečnežem pa bo na poletu obrok osebno pripravil kar šef njihove kuhinje, kar doživetje Turkish Airlines naredi še toliko bolj edinstveno!

Glede na svoje potrebe in namen potovanja lahko izbirate med tremi razredi – poslovnim, comfort in ekonomskim. Na prav vsakem izmed njih pa boste lahko uživali v prijaznosti njihovega osebja in udobju, ki ga zagotavljajo široki sedeži in prostorna razporeditev. Na izbrano destinacijo boste tako prišli čili in spočiti ter pripravljeni na nove izzive!

Tisti potniki, ki letite v poslovnem razredu, ter tisti, ki ste člani programov Milese&More Elite ali Miles&More Elite Plus, lahko med postojanko v Istanbulu obiščete tudi poslovni salon, ki navdušuje na kar 5.900 kvadratnih metrov površin. Postregli vam bodo z vrhunskimi, sveže pripravljenimi specialitetami iz turške kulinarike, kratkočasili pa se boste lahko tudi z igranjem videoiger, bilijarda, se pomerili na simulatorju golfa ali z užitkom spili skodelico čaja ali prave turške kave.

Si želite najboljše doživetje poleta? Izberite Turkish Airlines. Za več informacij obiščite: http://www.turkishairlines.com/en-si/.

Ne spreglejte