Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 11. 2019,
12.28

Osveženo pred

4 leta, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Klara Jazbec Big Bang

Četrtek, 7. 11. 2019, 12.28

4 leta, 5 mesecev

V novo nakupovalno izkušnjo skupaj s Klaro Jazbec

Oglasno sporočilo

Navdušenje ima vedno več imen in Big Bang to dokazuje tudi s prenovo trgovin po Sloveniji. Odprtje prenovljene trgovine Big Bang Kranj je tako zaznamoval nastop Kranjčanke Klare Jazbec, ene izmed najobetavnejših mladih slovenskih pevk, ki so si jo številni zapomnili kot polfinalistko oddaje Je Bella Cesta in po njenih nastopih v oddaji Slovenija ima talent.

Foto: Boštjan Podlogar | Foto: Foto: Boštjan Podlogar

Big Bang v gorenjski prestolnici, ki je v prenovljeni podobi zaživel še pred začetkom novoletnih nakupov, zdaj narekuje trende v segmentu trgovin za sodoben življenjski slog. UAU nakupovalno izkušnjo bodo namreč med drugim dopolnjevali občasni glasbeni nastopi, kuharski dogodki, premierne predstavitve novosti … V Big Bangu v Kranju so po novem tudi aktivna letalnica za drone, v kateri jih lahko kupci pred nakupom preizkusijo, najsodobnejši oddelek za pametni dom, ki predstavlja najhitreje rastočo kategorijo v svetu, gaming kotiček in oddelek za akumulatorsko orodje.

Fotogalerija
1 / 15
V otvoritvenem koncu tedna bo samo v trgovini v Kranju potekala posebna otvoritvena akcija, ki bo zaznamovana tudi s promocijskimi aktivnostmi.

Naročnik oglasne vsebine je Big Bang.

Ne spreglejte