Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 12. 2023,
19.12

Osveženo pred

4 mesece, 3 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Ljubljana prazniki prazniki praznična vasica Mastercard PR članek

Petek, 1. 12. 2023, 19.12

4 mesece, 3 tedne

Edinstven dogodek, ki ga ne gre zamuditi

V Mastercard praznično vasico to soboto prihaja Borut Pahor s posebnim gostom

Oglasno sporočilo

Mastercard praznična vasica je minuli petek odprla svoja vrata, tokrat na novi lokaciji na Novem trgu v Ljubljani. Že v prvih dneh je postregla z vrhunsko kulinariko in odlično glasbo ter tako navdušila številne obiskovalce. Pestro bo tudi v prihodnjih dneh, saj to soboto v vasico prihajata dva izjemno zanimiva gosta.

Mastercard praznična vasica_1 | Foto: Mastercard Foto: Mastercard

Nekdanji predsednik Borut Pahor bo v priljubljenem Mastercard podkastu navdiha namreč gostil človeka, ki je skupaj z nogometaši v minulih tednih poskrbel za pravo evforijo, selektorja Matjaža Keka.

V soboto, 9. decembra, ob 17. uri, bosta tako v Mastercard praznični vasici premierno posnela epizodo podkasta v živo pred občinstvom.

Fotogalerija
1 / 4

Mastercard praznično vasico lahko obiščete vse do konca leta in se prepustite kobariškim okusom Hiše Polonka, ki bo vaše brbončice med drugim razvajala z legendarnim Frankovim angleškim rozbifom, tradicionalno friko in štruklji. Na uspe starega in novega leta lahko s prijatelji, sodelavci in najbližjimi nazdravite tudi z bogato ponudbo pijač Merit Showrooma. Prazniki ne smejo miniti brez dobre glasbe, zato v sodelovanju s Hitradiem Center na NLB Odru priložnosti vse do 15. decembra nastopajo tudi mladi glasbeni talenti, sledili pa bodo večeri z znanimi glasbeniki in DJ-jem.

V prijetnem ambientu Mastercard praznične vasice lahko uživate vsak dan med 14. in 22. uro.

Prijazno vabljeni!


Mastercard_Koncerti | Foto: Mastercard Foto: Mastercard

Naročnik oglasnega sporočila je MASTERCARD.

Ne spreglejte