Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
24. 3. 2020,
10.21

Osveženo pred

4 leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,55

1

Natisni članek

trgovina Pekarna Pečjak pekarna dostava Koronavirus Korona nasvet

Torek, 24. 3. 2020, 10.21

4 leta

To je pekarna, ki bo svoje izdelke dostavljala na dom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,55

1

Dostavno vozilo Pekarne Pečjak

Pekarna Pečjak se je prilagodila razmeram ob širjenju novega koronavirusa, zato uvaja dostavo prehrambenih izdelkov na dom. Kupci bodo lahko izbirali med sto izdelki, pri čemer bo morala minimalna vrednost naročila znašati 30 evrov.

Podjetje Pekarna Pečjak z jutrišnjim dnem začenja dostavo izdelkov na dom v občinah Ljubljana, Trzin, Domžale, Škofljica in Grosuplje. V četrtek bodo dostavno območje razširili še na občine Komenda, Mengeš, Kamnik, Ig, Brezovica in Vrhnika.

Kot so sporočili iz podjetja, bodo naročila sprejemali na brezplačnem telefonu 080 39 01 ali na elektronskem naslovu dom@pekarna-pecjak.si. Naročila bodo možna od ponedeljka do petka, od 7. do 13. ure, in v soboto od 7. do 11. ure. Dostava omejenega nabora izdelkov bo potekala od ponedeljka do sobote od 8. ure dalje.

Poleg lastnih izdelkov bodo kupci lahko naročili tudi pet osnovnih živil

Kupci bodo lahko izbirali med okoli sto izdelki (zamrznjeni program, testenine, kruh, keksi) ter petimi osnovnimi živili (olje, mleko, sol, sladkor, moka). Skupna minimalna vrednost naročila mora znašati 30 evrov, seznam izdelkov pa bo na voljo na spletni strani Pekarne Pečjak.

Mercator, police
Novice Brezobzirno prerivanje v trgovinah: Mercator poziva k strpnosti

V podjetju spodbujajo plačila po predračunu z namenom čim večjega števila brez kontaktnih prevzemov, nudijo pa tudi plačilo s kartico ali gotovino ob prevzemu blaga.

Prizadevajo si zagotoviti kar najbolj varno dostavo, ki bo prilagojena trenutnim razmeram (na izbrano lokacijo, brez vnosa paketov v stavbo in z upoštevanjem razdalje 1,5 metra).

trgovine
Novice Novo glede obratovanja trgovin: odprte bodo najmanj do 18. ure

"Pekarna Pečjak v času posebnih razmer, ki so nas doletele, preusmerja del svojih kapacitet na kanal dostave na domu. S tem želimo zagotoviti nemoteno oskrbo z živili za vse tiste, ki se izogibajo nakupovanju v fizičnih trgovinah. Obenem pa se zaradi izpada naročil iz drugih virov zavedamo odgovornosti do svojih zaposlenih in na ta način pripravljamo podjetje, da bo preživelo tudi v takšnih razmerah in skušalo ohraniti delovna mesta vseh zaposlenih," je povedal Silvester Pečjak, direktor podjetja.

nakupovalni voziček
Novice Trgovine skoraj prazne, na spletu "gneča" #video
Ne spreglejte