Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
31. 7. 2024,
14.23

Osveženo pred

1 ura, 57 minut

Oglasno sporočilo
noad olimpijska medalja Andreja Leški Telekom Slovenije PR članek

Natisni članek

Sreda, 31. 7. 2024, 14.23

1 ura, 57 minut

Telekom Slovenije: kolikor olimpijskih medalj osvojimo, toliko naročnin podarimo

Oglasno sporočilo

Potem ko je judoistka Andreja Leški včeraj postala olimpijska prvakinja in osvojila prvo medaljo slovenskih športnikov na letošnjih olimpijskih igrah, je Telekom Slovenije spomnil na svojo posebno olimpijsko obljubo. Namreč: Telekom Slovenije naročnikom ob nakupu katerekoli naprave Samsung (mobitela, tablice ali pametne ure) z vezavo mobilnega naročniškega razmerja podari tri mesečne naročnine, za vsako osvojeno medaljo naših športnikov na olimpijskih igrah v Parizu pa še dodatno naročnino. Z osvojeno prvo olimpijsko medaljo imajo tako naročniki brezplačne že štiri mesečne naročnine.

Kolikor medalj, toliko naročnin! | Foto: Telekom Slovenije Kolikor medalj, toliko naročnin! Foto: Telekom Slovenije

Ponudba velja za obstoječe in nove naročnike mobilnih paketov Naj, SUPR in SUPR najst ter Druga številka – Naj, Druga številka – Naj poslovni, 360 Varni A, 360 Varni B in 360 Varni C, in sicer do zaključka olimpijskih iger, to je do 11. avgusta.

Telekom Slovenije svojim mobilnim naročnikom v Franciji v času olimpijskih iger omogoča tudi brezplačen in neomejen mobilni prenos podatkov, ki se aktivira samodejno, ko se naročniki prvič povežejo v omrežje kateregakoli francoskega operaterja, o čemer so obveščeni s SMS-sporočilom. Tako naročnikom za deljenje olimpijskih utrinkov ni treba iskati omrežij Wi-Fi.

Neomejenost prenosa podatkov vključuje omejitev hitrosti, ki se aktivira ob dosegu 100 GB prenosa podatkov. Če naročnik doseže 100 GB prenosa podatkov, se prenos podatkov nadaljuje iz količine, ki jo ima v državah območja EU-tarife na voljo v okviru svojega paketa. V primeru porabljene vse količine prenosa podatkov se hitrost pri operaterjih v Franciji zniža na 2/1 Mbit/s.

Telekom Slovenije sodi med največje podpornike slovenskega športa in športnikov. Med drugim je tudi tradicionalni pokrovitelj slovenskih olimpijskih reprezentanc.

Naročnik oglasnega sporočila je TELEKOM SLOVENIJE. 

Ne spreglejte