SiolNET. Novice Slovenija
0,16

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Sumite, da vas partner vara? Brezplačno se posvetujte z detektivom

0,16

termometer

Detektiv. Kriminalist. Policija. Preiskava. |  | Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Slovenski detektivi bodo v ponedeljek od 10. do 14. ure nudili brezplačne nasvete v zvezi z izvajanjem detektivske dejavnosti. Detektivi so se za pro bono dan odločili v počastitev obletnice ustanovitve Detektivske zbornice Republike Slovenije, so sporočili iz zbornice. Strankam priporočajo predhodno najavo.

V akciji bo sodelovalo 20 prijavljenih detektivov. Sodelujoči detektivi bodo od 10. do 14. ure strankam brezplačno nudili krajše nasvete in predstavljali detektivsko dejavnost tako osebno v pisarnah kot tudi preko telefona, po predhodni najavi zainteresirane osebe.

Seznam detektivov, ki bodo sodelovali na pro bono dnevu in njihove kontaktne informacije so na voljo na povezavi detektivnske zbornice https://www.detektivska-zbornica-rs.si/prenosi/Probono-221018.pdf.

Zaradi lažje organiziranosti detektivov v zbornici zainteresiranim osebam predlagajo, naj se še pred ponedeljkom najavijo pri izbranem detektivu. Stranke naj se sklicujejo na pro bono dan detektivske dejavnosti, so zapisali.

Ustanovna skupščina detektivske zbornice je potekala 21. oktobra 1994 in že takrat so sprejeli sklep, da se ta datum vsako leto zaznamuje kot pro bono dan detektivske dejavnosti. A ker je 21. oktober letos nedelja, so se odločili pro bono dan izvesti v ponedeljek, so še zapisali v zbornici.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin