SiolNET. Novice Slovenija
9,42

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nove podrobnosti streljanja v Ljubljani: ustreljeni dve osebi, storilec naj bi si sodil sam #foto #video

9,42

termometer

Ljubljanske policiste so nekaj pred 15. uro obvestili o streljanju na območju Most v Ljubljani. Na kraju sta zaradi hudih poškodb umrla dva moška, stara 57 in 58 let. V okolici so policisti našli mrtvega 47-letnika, za katerega domnevajo, da bi lahko bil storilec kaznivega dejanja. Po neuradnih informacijah je storil samomor. 

Zaradi hudih poškodb s strelnim orožjem sta na kraju umrla dva moška, stara 57 in 58 let, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.  

Policisti so zavarovali kraj dogodka in začeli iskati storilca, ta je s kraja dogodka pobegnil. V nadaljevanju so sporočili, da so v bližini našli mrtvega 47-letnega moškega, za katerega domnevajo, da bi bil lahko strelec. 

Žrtvi gosta v lokalu, storilec naj bi storil samomor

Očividci so za STA povedali, da naj bi bili žrtvi gosta v lokalu, ko je k njima pristopil storilec. Umaknili so se s terase na otroško igrišče lokala, kjer naj bi strelec izvlekel pištolo in ju ustrelil. Po pripovedovanju domačinov, ki so žrtvi poznali, bi lahko šlo za dolžniški spor. Policija sicer doslej motiva za dejanje še ni razkrila.

Po neuradnih informacijah STA naj bi storilec pobegnil z avtomobilom, pri sebi naj bi še vedno imel orožje in tudi ročno bombo. Na območju Polja je avto ustavil, iz njega izstopil in si nato sodil sam. Policija za zdaj teh informacij ni potrdila.

Policisti občane naprošajo, da upoštevajo njihova navodila in z zadrževanjem na kraju dogodka ne ovirajo dela intervencijskih služb.  | Foto: Siol.net Policisti občane naprošajo, da upoštevajo njihova navodila in z zadrževanjem na kraju dogodka ne ovirajo dela intervencijskih služb.  Foto: Siol.net

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin