SiolNET. Novice Slovenija
0,38

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Popravek: Nekdanji kriminalist o ugrabitvi avtobusa: Policiji je varnost spolzela iz rok

0,38

termometer

policija
Foto: STA

V zvezi s člankom "Nekdanji kriminalist o ugrabitvi avtobusa: Policiji je varnost spolzela iz rok", ki je bil na Siol.net objavljen dne 5. aprila 2019, smo z Generalne policijske uprave prejeli prikaz nasprotnih dejstev. Prikaz objavljamo v obliki, kot smo ga prejeli, brez uredniških in lektorskih posegov.

Slovenija  in  tudi Ljubljana se lahko pohvalita z eno od najvišjih stopenjvarnosti  v  širši  okolici.  Za to gre zasluga predvsem slovenski policijiskupaj s sodelujočimi subjekti, s katerimi skrbimo za profesionalno izvedbokakovostnih  varnostnih  storitev,  katere  bomo ljudem zagotavljali tudi vprihodnje. Slovenija je ena najvarnejših držav na svetu.

Zato  izjave nekdanjega miličnika, ki trdi "da je policiji varnost spolzelaiz  rok"  in  je  bil  nazadnje  zaposlen  v  milici do leta 1989, a nikolikriminalist,  kot se predstavlja ter nekdanjega detektiva, ki mu je licencaprenehala  veljati  februarja  2006,  ne  morejo biti verodostojna ocena zaargumentirano  in strokovno presojo trenutnega stanja varnosti v Sloveniji.Današnje  stanje v policiji je povsem neprimerljivo s stanjem in delovanjempolicije izpred 30 let.

S spoštovanjem

Drago Menegalija
Predstavnik Policije za odnose z javnostmi
za področje kriminalitete

Generalna policijska uprava
Štefanova ulica
21501 Ljubljana

Franc Strle Novice Nekdanji kriminalist o ugrabitvi avtobusa: Policiji je varnost spolzela iz rok

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin