SiolNET. Novice Slovenija
2,73

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Policija: To je ena tistih situacij, ko si rečeš: 'Kaj, a sem prav slišal?"

2,73

termometer

Alkoholna pijača - vodka
Fotografija je simbolična. Foto: Reuters

Kranjski policisti so včeraj sredi popoldneva obravnavali prijavo povzročitve prometne nesreče na parkirnem prostoru s pobegom povzročiteljice s kraja dogodka.

Policisti so vozilo našli, zaradi povzročitve nesreče pa so obravnavali voznico, ki ji je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,45 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka oziroma promil alkohola.

Voznica je policistom povedala, da je čutila trčenje, vendar je s kraja vseeno odpeljala. Za nameček je v vozilu takrat iz šole peljala otroka. Voznica ni otrokova mati, ji je pa ta po seznanitvi z nesrečo na veliko presenečenje policistov stopila v bran.

d Novice V nesreči avtobusa najmanj 50 mrtvih
"To je ena tistih situacij, ko si rečeš: 'Kaj, a sem prav slišal?' Nesprejemljivo! Opozarjamo, da alkohol najprej oslabi sposobnost normalnega miselnega presojanja. Voznik je tako prepričan, da vozi bolje, kot dejansko vozi, temu pa sledijo slabša sposobnost zaznavanja, napačne ocene razdalj, počasne reakcije, motnje pri ravnotežju, zožen zorni kot in drugi simptomi, ki v prometu konkretno pomenijo izzivanje nevarnosti," so zapisali na kranjski policiji.
policija sirena luči Novice Huda tragedija: v nesreči limuzine umrlo 20 ljudi #video Tina Robnik Sportal Nesrečna Robnikova in odmikajoča se vrnitev med vratca

Komentarji

4

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Matjaz007 / 11.10.2018. ob 16:15 +1 0

  Csd naj ukrepa in preveri ali ni smotrno tako neodgovorni mami otroka odvzeti, vse v cilju, da otrok ne bo ogrožen ! Upam, da Policija poda poročilo tudi na CSD

  +1 0
 • MarkJurko / 11.10.2018. ob 10:01 +1 0

  Kar pomeni, da je mami otroka vseeno kaj se z njim zgodi v prometu. Tudi najhujše, pridna mama. Vprašanje, če je vredna otroka, ker ji je tako malo mar zanj in njegovo zdravje.

  +1 0
 • Metulj / 11.10.2018. ob 19:50 0 0

  sami papeži

  0 0
delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin