SiolNET. Novice Slovenija
Oglasno sporočilo
 • Messenger
 • Messenger

Poletje je odšlo, kaj je treba narediti za klimatsko-prezračevalne sisteme

Oglasno sporočilo

Zgolj sedem promilov ljudi se z virusi, ki se širijo aerosolno, okuži na prostem, trdi stroka na podlagi analiziranih podatkov. Vsi drugi se z virusom okužijo v zaprtem prostoru, zato je ključnega pomena, da je v delovnih prostorih urejen in ustrezno vzdrževan prezračevalni sistem.

Astech_3

Dobro prezračevanje je nujno potreben pogoj za dobro počutje v delovnih prostorih.

Kaj je treba narediti pred zimo?           

V jesenskem času pred vklopom ogrevanja je treba elemente, ki so namenjeni hlajenju, pripraviti na ustrezno mirovanje, ter za delovanje pripraviti elemente, ki služijo ogrevanju. Na preostalih elementih, ki delujejo vse leto, pa je treba poskrbeti za redni vzdrževalni poseg.

Jesenski redni servis klimatsko-prezračevalnih naprav vsebuje naslednje storitve:

 • Izklop hladilnega agregata in priprava na zimovanje.
 • Ustrezen preklop v toplotni postaji in na krmiljenju sistema.
 • V prezračevalnih napravah je treba zamenjati zračne filtre in druge potrošne dele.
 • Končne elemente je treba nastaviti, očistiti, dezinficirati in menjati ali očistiti filtre, če so v napravi.

  Za poseg je treba voditi ustrezno evidenco, kot jo zahteva zakonodaja.

Astech_1

Zakaj izbrati Astech?

Vsaj pet dejstev družbo Astech uvršča v vrh najbolj zanesljivih in najkakovostnejših na področju klimatsko-prezračevalnih servisov:

 • Podjetje Astech je specializirano za servis klimatsko-prezračevalnih naprav. Servis naprav je njihova glavna dejavnost. Storitve zagotavljajo na najvišji mogoči ravni.
 • Astech ima v Sloveniji največjo ekipo strokovnjakov za vzdrževanje in servisiranje klimatsko-prezračevalnih naprav. Zaposleni imajo vse potrebne certifikate in zahtevana pooblastila, se redno izobražujejo in zagotavljajo najširšo paleto potrebnih znanj.
 • Vsaka stranka, za katero skrbijo v Astechu, ima svojega skrbnika. To omogoča, da je stranki vedno na voljo specializiran strokovnjak, ki ji bo znal ustrezno pomagati.
 • Astech svojim strankam zagotavlja servis po vsej Sloveniji. Obenem zagotavlja servis vse dni v letu in takojšno odzivnost v urgentnih primerih.
 • Astech posluje po sistemu ISO 9001, s čimer so določena notranja pravila, po katerih se ravnajo v podjetju. Omenjeni certifikat zahteva stalno preverjanje in izboljševanje sistema. Stranka slej ko prej spozna kakovost storitev, ki jih ponuja podjetje Astech.

Ob tem pa ne gre prezreti dejstva, da Astech skrbi za nemoteno delovanje ključnih segmentov infrastrukture v Sloveniji.

Astech_4

Nasvet: Posege zaupajte preverjenim strokovnjakom

Vas skrbijo stroški jesenskega servisa?

Ste morda pomislili na spomladanske stroške, če bo treba plačati popravilo zaradi zimskih poškodb, ki so nastale z nepravilnim preklopom?

Ste morda pomislili na stroške zaradi slabega počutja ali bolezni svojih zaposlenih v slabo prezračevanem prostoru?

Imate vprašanja, ste v dvomih, iščete preverjenega in zanesljivega partnerja, ki vas bo prepričal s kakovostjo in profesionalnostjo svojih storitev, zaradi česar bo počutje zaposlenih pri vas boljše?

Pišite nam na astech@astech.si.

Naročnik oglasnega sporočila je Astech, d. o. o.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin