SiolNET. Novice Slovenija
0,18

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Po poskusu uboja v Mežici osumljena v priporu zaradi ponovitvene nevarnosti

0,18

termometer

Nož
Za kaznivo dejanje poskusa uboja je zagrožena zaporna kazen od pet do 15 let. Fotografija je simbolična. Foto: Getty Images

Preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča v Slovenj Gradcu je odredil pripor za 47-letno žensko, ki je osumljena poskusa uboja leto dni mlajšega zunajzakonskega partnerja v soboto v Mežici. Razlog za odreditev pripora je ponovitvena nevarnost, so za STA pojasnili na sodišču. Policisti so osumljeno k preiskovalnemu sodniku privedli v ponedeljek.

Policisti so v preiskavi sobotnega poskusa uboja v Mežici ugotovili, da je med 46-letnikom in njegovo leto starejšo zunajzakonsko partnerico že dlje časa prihajalo do nesoglasij, a policija v preteklosti ni obravnavala nasilnih dogodkov.

Nad partnerja s kuhinjskim nožem 

Policiste so o poskusu uboja v Mežici obvestili v soboto okoli 19.30. Po navedbah policistov je 47-letnica zunajzakonskega partnerja zabodla z večjim kuhinjskim nožem in ga hudo poškodovala. Moškega so z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, kjer je ostal na zdravljenju, po ponedeljkovih navedbah policije pa ni v življenjski nevarnosti.

Ženski so po dejanju odvzeli prostost in jo pridržali ter jo v ponedeljek s kazensko ovadbo privedli pred preiskovalnega sodnika.

Policija Novice Poskus uboja na Koroškem: 47-letnica zabodla partnerja

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin