Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
14. 11. 2022,
7.25

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

nakup prihranek akcija S-BUDGET SPAR PR članek

Ponedeljek, 14. 11. 2022, 7.25

1 leto, 5 mesecev

Spar nad draginjo z zavezo nizkih cen

Pet nasvetov za cenejše nakupovanje

Oglasno sporočilo

Zadnje čase se veliko govori o tem, kako prihraniti pri nakupovanju. Sledite našim petim nasvetom in izvedeli boste, kako nakupovati ugodno, ne da bi se odrekli kakovosti.

Spar_1_MicrosoftTeams-image (9) | Foto:

1. Primerjajte cene

Spremljajte kataloge v trgovinah in primerjajte cene izdelkov med seboj. Tako boste kupovali po najugodnejših cenah.

V Sparu ima kar 93 % izdelkov nižjo ali enako redno ceno kot pri ostalih klasičnih trgovcih, ki poslujejo po celi Sloveniji. Od tega ima 75 % izdelkov nižjo, 18 % pa enako ceno*.

*Več informacij najdete tukaj.

2. Sledite najnižjim cenam priznanih znamk

Če ste zvesti priznanim blagovnim znamkam, spremljajte njihove cene pri različnih trgovcih. Več kot 700 izdelkov priznanih znamk ne morete po redni ceni nikjer v Sloveniji kupiti ceneje kot v Sparu**.

**Več informacij najdete tukaj.

Spar_2_MicrosoftTeams-image (7) | Foto:

3. Označite si dneve popustov

Trgovci imajo običajno določene dneve, ko ponujajo popuste na celoten nakup ali posamezne izdelke. Označite si dneve na koledarju, da ne zgrešite ugodnih cen.

V Sparu lahko odlične akcijske cene vsak petek in soboto še dodatno znižate, saj takrat ob nakupu nad 30 evrov velja 10 % popust na celoten nakup, tudi na izdelke v akciji.

4. Podrobno preglejte letake in zbirajte kupone

Na lovu za ugodnimi cenami bodite pozorni tudi na ponudbo v letakih in na kupone, ki vam prinašajo popuste. Tako bo nakup še ugodnejši.

5. Izberite izdelke trgovskih znamk

Tako imenovani generični izdelki so navadno cenejši od ostalih, vendar se lahko kljub temu pohvalijo s kakovostjo, zato se njihov nakup res izplača. Mnoge med njimi proizvajajo priznani proizvajalci, med katerimi so tudi številni slovenski.

V Sparu ima preko 1200 izdelkov Sparovih blagovnih znamk še vedno enako ali nižjo ceno kot v začetku leta.

Ali ste vedeli, da vam v Sparu ni treba izbirati med kakovostjo in ugodno ceno, saj z izdelki iz Sparove linije S-BUDGET dobite oboje?

Spar_3_MicrosoftTeams-image (8) | Foto:

Izdelki S-BUDGET so preverjeno kakovostni in najugodnejši v Sparu. Spar Slovenija sodeluje s priznanimi slovenskimi in tujimi inštituti, ki preverjajo kakovost izdelkov. To sicer že v procesu proizvodnje redno izvajajo tudi Sparovi dobavitelji. Številni izdelki S-BUDGET so od strokovnjakov za senzorično preverjanje na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani prejeli senzorično oceno odlična kakovost. Izbirate lahko med več kot 500 živilskimi in neživilskimi izdelki.

V Sparu zagotavljajo dober nakup za vse.

Naročnik oglasnega sporočila je SPAR. 

Ne spreglejte