SiolNET. Novice Slovenija
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pahor: SD zastavil svojo priljubljenost za dobro države

2

termometer

 | Foto:
V času, ko je mnogo drugih pazilo le na svoje interese in svojo priljubljenost, so Socialni demokrati "dali svojo popularnost na oltar domovine in delali za dobro vseh".

To je na današnji predstavitvi kandidatov SD za državnozborske volitve v 7. volilni enoti v Mariboru poudaril predsednik stranke Borut Pahor.

"Smo v obdobju, ko je zelo pomembno, kdo vodi državo" "Zakaj vztrajati še naprej? To je naša dolžnost, če verjamemo, da smo ravnali prav in v skupno dobro," je dejal. "Smo v obdobju, ko je zelo pomembno, kdo vodi državo. Mislim, da smo s svojimi dejanji v zadnjih treh letih dokazali, da smo kvalificirani za to težko nalogo."

Kandidati SD v 7. volilni enoti so poslanci DZ Majda Potrata, Bogdan Čepič in Matevž Frangež, nekdanji župan Maribora Boris Sovič ter Miran Koštomaj, Jožef Pipenbaher, Marinka Vovk, Marjana Kralj, Nataša Tušek, Martin Kramar in Špela Ajdič.

V SD obljubljajo, da bodo skrbeli za stabilnost v slovenski politiki Socialni demokrati v volilnem programu obljubljajo, da bodo še naprej zagotavljali stabilnost v slovenski politiki. To naj bi med drugim dosegli z ukrepi za večjo enakost državljanov, za gospodarski zagon in nova delovna mesta ter deblokado odločanja s spremembo referendumske zakonodaje.

Pahor se je pred prihodom v Maribor mudil na Ptuju, kjer ga je gostil strankarski kolega Dejan Levanič. Kasneje naj bi se udeležil predvolilnega soočenja v organizaciji uredništva časnika Večer, a je zaradi usklajevanj pred četrtkovo sejo vlade udeležbo odpovedal.

V Ljubljani nocoj dogodek Mladi bomo vlekli prave poteze V Radovljici je minister za promet Patrick Vlačič zajtrkoval z volilno kandidatko SD Katjo Špur in radovljiškim županom Cirilom Globočnikom. V Laškem je nocoj poslanski večer kandidata SD Matjaža Hana, ki se bo z Matejem Lahovnikom pogovarjal o možnih poteh iz gospodarske krize. V Ljubljani pa je napovedan dogodek v organizaciji stranke SD z naslovom Mladi bomo vlekli prave poteze, v okviru katerega se bodo med drugim predstavili mladi kandidati SD za državnozborske volitve.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin