Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
31. 7. 2020,
18.21

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Kempinski Palace Portorož PR članek MK Group

Petek, 31. 7. 2020, 18.21

3 leta, 8 mesecev

Oddih v hotelu Kempinski Palace Portorož v pravih rokah

Oglasno sporočilo
Kempinski Palace | Foto Klemen Korenjak

Foto: Klemen Korenjak

Svetovna epidemija koronavirusa je pokazala pomen solidarnosti na vseh ravneh življenja.

Tako so tudi največje in najuspešnejše družbe imele priložnost pokazati svojo hvaležnost in izraziti zahvalo posameznikom in institucijam, ki so najbolj zaslužni za javno zdravje. Družba MK Group ustanovitelja in predsednika Miodraga Kostića je od začetka epidemije donirala že več kot 500.000 evrov.

Z regionalno zahvalo herojem je MK Group 450 zdravnikom ter zaposlenim v zdravstvu iz Slovenije, Hrvaške in Srbije omogočila brezplačni oddih v svojih hotelih v Portorožu, Savudriji in na Kopaoniku. Ob tej priložnosti so se zaposleni v zdravstvu družbi MK Group in njegovemu predsedniku Miodragu Kostiću zahvalili za to prijazno gesto.

Spomnimo, vodstvo in vodilni zdravniki so na strokovnem posvetu covid-19 bolnišnic v hotelu Kempinski Palace Portorož izmenjali dosedanje izkušnje o organizaciji dela v bolnišnicah ter se pogovorili o pripravah na morebitni drugi val epidemije. S tem se je med 15. junijem in 15. avgustom začelo dvomesečno obdobje, v katerem bo 100 zdravnikov ter zaposlenih v zdravstvu iz Klinike za infekcijske bolezni in vročinska stanja UKC Ljubljana, Klinike za infekcijske bolezni in vročinska stanja UKC Maribor, Oddelka za infekcijske bolezni in vročinska stanja SB Celje ter Univerzitetne klinike za pljučne bolezni in alergije Golnik lahko koristilo brezplačni oddih v hotelu Kempinski Palace Portorož.

Jelena Baronik, direktorica hotela Palace Portorož po obisku prvih zdravnikov ter zaposlenih v zdravstvu z vseh štirih covid-19 bolnišnic: "Naš hotel temelji na visokih moralnih in etičnih načelih. Odločitev predsednika MK Group Miodraga Kostića za povabilo zdravnikov in zaposlenih v zdravstvu k brezplačnemu letovanju je pravi odraz solidarnosti in vpetosti ter razumevanja lokalnega okolja in skupnosti. Veseli nas, da lahko brezplačni oddih omogočimo tistim, ki si to v tem trenutku najbolj zaslužijo. To so zaposleni v zdravstvu, ki vsakodnevno skrbijo za naše zdravje."


Naročnik oglasnega sporočila je MK Group.

Ne spreglejte